Jump to content

Kockakvadrat

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Kockakvadrat objavio

  1. Molim informacije koliko se isplati privatno tužiti nekoga tko javno, putem Facebooka piše moje ime i prezime i naziva me lažovom i prevaranticom u svim mogućim grupama? 

    Kupila sam odjevni predmet od gospođe, nije se držala dogovora oko slanja, poslala mi je oštećenu haljinu. Sav razgovor, uplata i ostalo je transparentno. Kasnije sam vidjela da se puno žena žalilo na nju i njene prijetnje, da je gospođa odavno označena kao nesigurna za poslovanje. Sada odbija bilo kakav vid komunikacije i ocrnjuje me javno i optužuje za nešto što je ona napravila. 

    Ocrnila me pred desetke tisuća ljudi, javno, od kojih sam ja dobila podršku jer sam objavila razgovor s dotičnom i vidi se tko je tko u navedenom poslovanju,međutim ona i dalje ne prestaje iznositi javno lažne izjave i sve ostalo te me zanima na koji način joj se može stati na kraj? 

    U stanju sam ju privatno tužiti jer mi je povrijedila čast i ugled na svim poljima javno. 

    Molim savjete i iskustva ukoliko je netko prošao isto. 

    Hvala! 

  2. U današnje vrijeme puno ljudi na taj način dolazi do određenog novca koji je potreban za adaptaciju. Kuća nije stara ali joj je potrebna manja adaptacija i neke preinake da ju uredim po svojoj volji, procjena je u skladu s traženim iznosom. Mene zanima ako je netko ovako nešto prolazio ili ako me može pravno savjetovati da se osiguram što se tiče isplate sredstava, ništa više? 

  3. Imam jedno pitanje vezano za kupnju nekretnine. Naime, uskoro idem u banku dići stambeni kredit. Naravno, kuća treba određenu adaptaciju za koju ja nemam novčanih sredstava dovoljno. Ono što želim jest, u dogovoru s prodavačem naravno, da stavi kupoprodajnu cijenu npr 40.000E, te da međusobno potpišemo ugovor/e kod bilježnika i odvjetnika da bi mi, nakon što mu banka isplati novce, vratio u gotovini npr. 10.000E (jer je zapravo usmena dogovorena cijena nekretnine 30.000E) na ruke da imam za potrebnu adaptaciju. 

    Ono što me zanima jest koliko je to sigurno i kako se najbolje osigurati, pogotovo pravno, od toga ako mi prodavatelj ne želi isplatiti svotu na ruke nakon što mu banka isplati novce? Što je najbolje napraviti, kako se najbolje osigurati? Kakve dokumente napisati i kod koga? 

    Unaprijed hvala! 

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija