Jump to content

Andrijana2

Korisnik
 • Broj objava

  24
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Andrijana2

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

594 pregleda profila
 1. Poštovani! Zanima me slijedeće koliko se isplati ići sa privatnom tužbom jer se radi o iznosu od tisuću kuna a prevara je izvršena u Srbiji!
 2. Pozdrav. Zanima me sljedeće kome da se obratim od odvjetnika sa područja Vukovara i Osijeka koji rade za bpp jer bi tražila pravni lijek i vračanje na ponovno odlučivanje od vrhovnog suda. I dosta je hitno jer sam rješenje dobila u prošli četvrtak.
 3. Ako se ne varam i nek me ispravi @zeljac047 možete i ovo napraviti podnijeti kaznenu prijavu za neisplatu alimentacije hočete u dorh ili u policiju po meni puno jednostavniji način doći do alimentacije nego preko fine.
 4. Citiram riječi socijalne radnice! Vi andrijana niste u poziciji da pregovarete dali imate posao i stan? Nemate i što želite? Po tome ispada da je već odlučeno kako dijete ostaje kod oca, Neki dan je baka izjavila kako će se ubiti ako oni ne dobiju dijete rijwči jedne odrasle žene, otac od djeteta već mjesecima ne priča samnom i na to ima odgovor Tko je tome kriv? Naravno da sam ja kriva, policija sve czss sve znaju i samo im kažu istjerajte ju na ulicu.
 5. Poštovani! Zanima me ovako da li ću imati pravne posljedice nakon ovoga? Od sedmog mjeseca prošle godine nalazim se u kući svog tako zvanog nevječanog supruga, sa našim djetetom, ja sam samo tu zbog nje, na svu moju žalost dijete ne smijem voditi sa sobom jer imam ne pisanu zabranu od czss niti ja smijem voditi svoje dijete sa sobom npr do grada moram tražiti odobrenje voditeljice nadzora i to uz žustru raspravu sa ukučanima, ovo što moram napraviti ne sviđa mi se ali ne mogu više izdržati da me se konstantno vrijeđa kako ja nemam pojma o djetetu kako ja to dijete nikad neću odgajati da mi se treba zabraniti viđanje mog djeteta itd itd na sudu je postupak za dodjelu skrbništva i uzdržavanje djeteta pretpostavljam da će je otac dobiti jer je imučniji od mene.
 6. Czss "kao" ne može tu ništa to je dobra volja suvlasnika kuće!
 7. Nažalost nemam nigdje prijavljeno prebivalište, a nalazim se u kući od oca svog djeteta. Jednostavno me ne žele prijaviti. Žalostan je naš zakon kad je u pitanju adresa to bi se trebalo urediti npr ako živiš ili boraviš na određenoj adresi duže od tri mjeseca da po izlasku policije na teren utvrdi kako ta osoba tu živi i da se mora prijaviti bar boravište!
 8. Ne znam da li ovo spada pod kazneno ili prekršajno djelo, ali evo ovako, na adresi gdje živim već pet mjeseci suvlasnici kuće ne žele me prijaviti niti BORAVIŠTE niti PREBIVALIŠTE a sa stare adrese gdje sam bila prijavita odjavljena sam, znam da sam u prekršaju jer moram negdje biti prijavljena ali gdje je odgovornost suvlasnika kuće jer me ne žele prijaviti a ja to želim? Da li policija može po tom pitanju nešto poduzeti prekršajno ih goniti ili ostaje samo moja odgovornost nemaš prijavljenu adresu pa sama odgovaraju?
 9. Poštovani koliko mi je znano u pritvoru ste bili zbog prevare neke druge osobe i sud vam je naložio da oštećenom vratite 3500 kuna, ispravite me ako sam u krivu. Na rješenju koje vas sud osuđuje mora pisati a i dostaviti se rješenje oštećenoj osobi. Po tome možete saznati i kontakt i onda objasniti svoju situaciju. I nije dvostruki uvjet nego je počinio prevaru nekoj drugoj osobi bio u pritvoru osuđen na tri godine uvjetno a da pritom ne počini novo ili slično kazneno djelo uz to prevarenom mora vratiti novac!
 10. Poštovani! Zanima me da li netko zna pravila u izvanbračnoj zajednici pošto imamo dijete staro 11 mjeseci i znam da je izjednačena sa bračnom zajednicom, e jedini mi je problem što naša zajednica uopće ne postoji a i ne funkcionira ja bi otišla sa djetetom ali pritom da me se ne optuži za otmicu djeteta naravno da sam za to da otac viđa svoje dijete ali isključivo da živi kod mene da li još postoji kakva pravna mogućnost pa da nadrapam? Jer ovo je što znam. Da li ima toga još da se znam pripremiti? Molim da odgovaraju samo oni koji su se našli u istoj ili sličnoj situaciji.
 11. Poštovani! Zanima me ovako da li mi se može sudskim putem zabraniti da svoje dijete iz izvanbračne zajednice vidim kod sestre koja je kod udomitelja? To mi žele napraviti baka i djed od sadašnjeg supruga! I još me zanima što mogu napraviti po pitanju osobne iskaznice za bebu pošto mi nismo u braku nego u izvanbračnoj vezi dali suprug može sa bebom otići bilo kamo bez moga pristanka? Ako da mogu li ja to spriječiti sudskim putem?
 12. Nitko ne osporava očinstvo za dijete iz braka niti to želim! Nego samo za bebu koju imam sa drugim čovjekom, koliko bivši može biti zloban ne želi putem matičnoga ureda odreći se bebe u korist njenog oca, nego i to smo morali riješiti sudskim putem, i hvala bogu pa nije ni došao na tu raspravu da se sramoti nego je šutio doma
 13. Mario-sb budite sigurni kad bi cijelu priču čitali uzeli bi čašu vode sa šećerom toliko je komplicirano a ovo je samo kap u moru što se događa, i to samo jer se želim rastati, a mnogi ovdje bi me osudili čak i linčevali jer sam na mnogo teži način pokušala dočarati da je brak gotov! Mario-sb budite sigurni kad bi cijelu priču čitali uzeli bi čašu vode sa šećerom toliko je komplicirano a ovo je samo kap u moru što se događa, i to samo jer se želim rastati, a mnogi ovdje bi me osudili čak i linčevali jer sam na mnogo teži način pokušala dočarati da je brak gotov! Između ostaloga tako to ide kad si u braku sa hr braniteljem koji iza sebe ima dva propala braka ja sam mu treća koja će se isto rastati, a doma ima i četvrtu ženu baš kao u sapunici i uporno tvrdi ja sam problem, a meni jedan i jedini propali brak, da se zaključiti nešto tu ne štima. Kako bi vama bilo na mojem mjestu? 2015 odem roditi moju prekrasnu curku moj ponos moje sve na ovom svijetu! I dođe suprug u bolnicu umjesto da vidi bebu on donese papire za jednokratnu pomoć od grada za novo rođeno dijete. ' potpiši ovdje ? inače ću zvati czss da ti uzmu dijete i da je nikad više ne vidiš ? a što ću ja potpišem' dobije on 5000 kn od toga sebi kupi auto, daj mi novce za registraciju 2000 kn od opreme za dijete ? vratit ću ti kako tada tako i danas nikad nije vratio, nema veze opet ja imam više nego on. I kad god je imao priliku prijetio je institucijama do te mjere da mi je strah ušao u kosti jer on je hr branitelj i na sam spomen tko je ljude jeza hvata.
 14. Hvala bogu pa se o bebi ne odlučuje na razvodu jer nije bila rođena u to vrijeme kad je tužba za razvod pokrenuta. ? bar nešto dobro u cijeloj toj zavrzlami! Jedino mi sad preostaje borba sa domom i bivšim oko skrbništva nad djetetom iz braka
×
×
 • Napravi novi...