Jump to content

Andrijana2

Korisnik
 • Broj objava

  56
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

Sve što je Andrijana2 objavio

 1. Koliko mi je poznato ne može ništa matičar. Jedino za sada da dijete pišete na sebe to jest na svoje prezime
 2. Ime prezime OIB i zadnja adresa prebivališta i to boravište što ste naveli ali alimentacija je za sada na zadnjem mjestu jer prvo se mora uvesti da je otac djeteta jer ako kaže da nije onda u tom slučaju kao dokaz ide DNK analiza koja potvrdi da je otac djeteta onda ide upis u rodni list e kad sve to završi onda ide može bitna tužba za uzdržavanje djeteta
 3. Po ovome kako sada stvari stoje morate se upustiti se u sudsku postupak dokazivanja očinstva pa onda DNK i na posljetku uvođenje u rodni list da je on otac djeteta
 4. To bi i ja željela da čujem iz iskustva ali opet od slučaja do slučaja je drukčije vjerojatno
 5. @Spitfire čak i kad je u pitanju članak 176 kaznenoga zakona?
 6. Kao što je rekao @sivko i članak KZ 176 male su šanse za dogovor ma da je situacija jako nezgodna a vjerujem da će istina i činjenice pobijediti
 7. Čak i da dijelom prizna krivnju za blažu kaznu?
 8. Radi se o članku 176 KZ.
 9. Radi se o KZ prijavi po službenoj dužnosti i da ne ulazim previše u detalje zanima me da li se može nakon potvrđivanja optužnice ići sa van sudskom nagodbom ili se to mora na pripremnom ročištu na županijskom sudu tražiti? I samo odgovori koji imaju ovakvo iskustvo čisto da se zna pripremiti jer se brani bez odvjetnika! Samo želim pomoći jer u ovome nemam iskustva pa da ne uputim krivo. Situacija je dovoljno ozbiljna po meni!
 10. Može tražiti ali vjerojatno da neće to dobiti a u tom slučaju može dobiti samo dio ne i sve.
 11. Mogao je u postupku razvoda i dodjele skrbništva nad djetetom odreći se prava na skrb nad djetetom vjerojatno da izbjegne plaćanje uzdržavanje djeteta ali u tom slučaju sud uvaži oduzimanje skrbi ali ne i plaćanje uzdržavanja i sad se kao sjetio da bi to isto dijete imao u svom životu, sud mu može a i ne mora vratiti dio roditeljskim prava!
 12. Da li ovo vrijedi ako dijete živi kod bake i djeda i prijavljeno na njihovu adresu? I još su u postupku viđenju djeteta a otac se po tom pitanju najmanje spominje!
 13. Trebala se donijeti presuda u kojoj bi ssdržalo viđenje u uzdržavanje djeteta no nije jer se sutkinja odlučila da ne može donijeti odluku dugoročno viđenje u czss nego samo na šest mjeseci a pošto su odnosi oca, bake i djeda narušeni samnom onda ne može donijeti odluku u njihovom kućanstvu a meni opet ne dopušta financijska strana da se obvežem vikendom odvesti i vratiti dijete a vjerojatno da to otac ne bi dopustio e sad sud mi ne bi udovoljio da tražim da se njih obveže da dijete dovedu u moje mjesto prebivališta da li imate neku ideju što bi bilo najpametnije uraditi i predlagati na sudu!
 14. Kad već ima rješenje od czss jednostavno se na ovu situaciju zove policija par puta kad joj dođu neće se više tako ponašati a i usput neka se kontaktira i czss da i oni dođu na teren čisto da se uvjere u majčino ponašanje!
 15. Ako nikada do sada niste osuđivani onda je ovo obično zastrašivanje.
 16. Nisu ni ti Bogom dani promijenite grad adrese ako je već i život ugrožen onda brate rođeni imena prezimena OIB JMBG ma kompletnu krvnu sliku pa neka vam onda uđu u trag
 17. Poštovani! Zanima me slijedeće koliko se isplati ići sa privatnom tužbom jer se radi o iznosu od tisuću kuna a prevara je izvršena u Srbiji!
 18. Pozdrav. Zanima me sljedeće kome da se obratim od odvjetnika sa područja Vukovara i Osijeka koji rade za bpp jer bi tražila pravni lijek i vračanje na ponovno odlučivanje od vrhovnog suda. I dosta je hitno jer sam rješenje dobila u prošli četvrtak.
 19. Ako se ne varam i nek me ispravi @zeljac047 možete i ovo napraviti podnijeti kaznenu prijavu za neisplatu alimentacije hočete u dorh ili u policiju po meni puno jednostavniji način doći do alimentacije nego preko fine.
 20. Citiram riječi socijalne radnice! Vi andrijana niste u poziciji da pregovarete dali imate posao i stan? Nemate i što želite? Po tome ispada da je već odlučeno kako dijete ostaje kod oca, Neki dan je baka izjavila kako će se ubiti ako oni ne dobiju dijete rijwči jedne odrasle žene, otac od djeteta već mjesecima ne priča samnom i na to ima odgovor Tko je tome kriv? Naravno da sam ja kriva, policija sve czss sve znaju i samo im kažu istjerajte ju na ulicu.
 21. Poštovani! Zanima me ovako da li ću imati pravne posljedice nakon ovoga? Od sedmog mjeseca prošle godine nalazim se u kući svog tako zvanog nevječanog supruga, sa našim djetetom, ja sam samo tu zbog nje, na svu moju žalost dijete ne smijem voditi sa sobom jer imam ne pisanu zabranu od czss niti ja smijem voditi svoje dijete sa sobom npr do grada moram tražiti odobrenje voditeljice nadzora i to uz žustru raspravu sa ukučanima, ovo što moram napraviti ne sviđa mi se ali ne mogu više izdržati da me se konstantno vrijeđa kako ja nemam pojma o djetetu kako ja to dijete nikad neću odgajati da mi se
 22. Czss "kao" ne može tu ništa to je dobra volja suvlasnika kuće!
 23. Nažalost nemam nigdje prijavljeno prebivalište, a nalazim se u kući od oca svog djeteta. Jednostavno me ne žele prijaviti. Žalostan je naš zakon kad je u pitanju adresa to bi se trebalo urediti npr ako živiš ili boraviš na određenoj adresi duže od tri mjeseca da po izlasku policije na teren utvrdi kako ta osoba tu živi i da se mora prijaviti bar boravište!
×
×
 • Napravi novi...