Jump to content

Peksa5555

Korisnik
  • Broj objava

    301
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Peksa5555 objavio

  1. a ludu vam sve kad imaplafon u mirovinskom. Ako imaš 20%a nemaš veze nećeš dobit povećanje il ako ih ne platišTo vam je sve za prijavit uskoku!!!!
  2. Poš.prof. Mogu li ja ponovo tražiti novi izračun mirovine. Prošlo je 6.mj.od kad sam dobio rješenje. 20%rat80%mir. Hvala.
  3. Mene nije uopće ptibacilo u opću a ima sve nalaze sa pogoršanjem. A ništa pridaću opet za opću. Ok. Hvala.
  4. Ivanfor. tebi odredili iz profesionalne u opću a da te nisu ni zvali a meni prošle godine odredili istu mirovinu prof.inv.isto rješenje trajno 20% i zvali me. Mirovina mi manja nege što je bila. Ako se može znat kolika vam je sad mirovina? Hvala.
  5. Poštovani. Dali je netko od vas danas dobio osobnu invalidninu. Koliko sam vidio u izvršenju proračuna treba bit danas, malopre gleda na zabi i još nije sjela. Hvala.
  6. Dali se taj zakon odnosi na sadašnje branitelje koji su već u mirovini sa trajno utvrđenim hrvi, a u svezi povećanja mirovine?
  7. Jel to misliš da ponovo pridam za hrvi povećanje il za opću nesposobnost? Da ti iskreno kažem nemam se više volje s njima borit.
  8. Ja sam bio na izračunu mirovine rat_mir i dobio 20/80.u biti ostalo sve isto. Nemoj se nadati nekom povećanju.
  9. Poštovani. Isplatili se predavati dokumentaciju za opću mirovinu i kako ide postupak? Hvala.
  10. Molim pošaljite mi program za izračun vojne mirovine. Moj meil iivkovic077@gmail.com Hvala.
  11. Kakvih drugih bolesti? U mene sve dijagnoze od PTSP. Pa mogu li opet pridat zahtjev za opću? Ovo rješenje što sam nedavno dobio je bilo za novi izračun mirovine sa med. dokumentacijom i trajnim rješenjem rvi. Molim odgovor ako netko zna!? Hvala.
  12. Poštovani prof. Znate li koji je rok za ponovno predavanje za novi izračun. Koliko treba proć vremena?
  13. Ma nisam reka da je gen. Medved kriv već da nemam kuma za ovu rabotu. Kužiš? A drugih kumova imam Fala bogu! 😃😃😃
  14. Pa ne može samo tako doć nenajavljen. To ni dobro. A imam i dva psa pa stvarno nebi bilo dobro doć nenajavljen. Ok. Hvala.
  15. Morat ću otić na sud da vidim ko me ovršuje i kako. Ako kojim slučajem bude na pokretnina kako teče postupak i koliko vremena treba proć da dođu kući i dali šalju kakvu obavijest valjda ne banu samo tako na vrata. I kako to funkcionira u praksi? Samo da napomenem da nemam na sebi ništa od pokretnina ni nekretnina. Jedino stara tv i mob star 4.god.
  16. Ne mora značiti da je rješenje na pokretnina a?
  17. Poštovana Borbena. Što kad rješenje o ovrsi dođe na oglasnu ploču suda.? Naime ja tu ovrhu nisam vidio kad je poštar donio ni obavijest. Na e građani prije par dana vidio por. i nisam mogao ući u nju. Možete mi odgovoriti? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija