Jump to content

Toniwanstark

Korisnik
  • Broj objava

    27
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Dobro fala na svemu a je li znas je li me testiraju preko mokrace ili nekako drugacije Pitam zato sto sam jucer zapalio a trava ostaje u tijelu dosta dugo i je li znas da li gledaju koliko pozitivan si ili samo gledaju jesi li ili nisi
  2. i ako padnem na testu za droge onda mi uzimaju vozačku ? odnosno koja je onda procedura? Zanima me jer mi je čudno mislio sam da je kažnjivo samo kada posjeduješ i kada vozis pod utjecajem. Nije mi jasno cemu to ponovno testiranje na droge to je moje pitanje
  3. Pozdrav! Odbio sam test na droge jer sam pušio travu i sada kad je presuda postala pravomoćna sam pozvan na izvanredni nadzorni zdravstveni pregled pa me zanima što sve taj pregled obuhvaća i jeli me testiraju na droge ponovo tj moram li davati mokraću? Hvala unaprijed
  4. Poštovanje! Naime imam jedan spor u Italiji te mi je potreban dokument koji izjavljuje da ja i pripadnici moje uže obitelji živimo pod istim krovom koji se kod njih zove obiteljski list ili nešto tako odvjetnik mi nezna kazati kakvo je ekvivaletni naziv tog dokumenta u Hrvatskoj te ne znam ni gjde je može izvaditi je li ko zna o kojem dokumentu je riječ? Hvala unaprijed!
  5. U bilo koju postaju ili bas u onu u kojoj sam priveden? Hvala na svemu.
  6. Pozdrav, zanima me je li postoji način da saznam je li mi zaprimljena i prihvaćena žalba jer još nisam zaprimio nikakvu pisanu obavijest ili poziv za sud. Mogu li otići negdje osobno i vidjeti u kakvoj sam situaciji evo još malo pa je prošlo 5 mjeseci od kada sam zaustavljen. Hvala svima na vremenu i pomaganju!
  7. Odlučio sam napisati samo prigovor, bez izjašnjavanja o krivnji i zatražiti suđenje, gdje ću iznijeti svoju detaljnu obranu. Nisam spominjao ni gramažu ni financijske uvjete niti ikakve druge argumente, jer ću to iznijeti licem u lice na sudu. Nadam se da će prihvatiti takav prigovor.
  8. Slažem se i icu na sud al nadam se da ce se to brzo odvijat a ne da cu morat jos 3 miseca cekat za otic na sud. Znam da ih ne zanima al bi htio spomeniti da nisan bio u opasnosti za drustvo kada sam sjeo za volan te da nisam takva osoba i nisam mislio spoinjati da je trava ko pivo to sam samo ode spomenuo. Hvala vam svima na svemu nebi se tako snasa u ovome bez vasih savjeta.
  9. Marihuana može ostat par tjedana alkohol nemože stoposto toliko dugo.
  10. Ne znam mogu li vaditi visinu dohotka/prihoda kada moji prihodi nisu stalni, vec su mi jedina primanja od studentskih poslova. Iman dobre ocjene valjda je i to pozitivno, a što se tiče vozila zaustavljen sam u starome vw t3 iz 1990 pa ce to valjda pisati u papirima.
  11. Pogledao sam predloske ali problem je sto ja neman platnu listu ni ugovor u kojemu pise da mi je potrebno vozilo za radit ali to nemora znacit da nisam student koji ima mala primanja, koji ima satnicu od 20 kn kojemu vozilo treba za faturete tijekom ljeta i za prijevoz do posla i najvaznije od svega da san normalan mladic odgovran student i da ne zadajem nikakve probleme ovom drustvu da sam samo zapalio joint kao sto neko popije pivu.
  12. U zapisniku je pisalo 42,5 sa drvenom kutijicom i 1 gram supstance a u prekrsajnom nalogu sto je dosao nekidan pise samo 42,5 i nevazno sto ja nisam bio pod utjecajem, marihuana ostaje dugo u tijelu tocnije u masnom tkivu tako da taj nacin testiranja je potpuno neadekvatan.
  13. Znaci onda mi je pametnije samo pisat prigovor sa priznanjem i molbom za smanjenje kazne i tako izbjec sud al kako cu tu spomenit mala primanja da san student da mi je auto prijekopotrebno za zivot i posao te da nisam nikad kaznjavan nemogu iznijet sve pojedinosti u prigovoru jedino zato mislim da je bolje ici na sud da vidi da sam samo klinac od 19 i da joj recem sta iman pa nek odluci.
  14. Pardon vidim sad ovde da se moli saslušanje na prekršajnom sudu, znači to prolazi bez nekog razloga svakako će me pozvat na saslušavanje?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija