Jump to content

AlfaRomeo159

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Znači hoćete reći da ukoliko policajac zaustavi vozača bez vozačke dozvole i prijavi ga taj vozač uz novčanu kaznu može dobiti i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom koja će vrijediti nakon što položi vozački ispit i dobije dozvolu?
  2. Hvala vam puno na odgovorima, još me samo zanima kada ste spomenuli kaznene bodove da li ste htjeli reći da ih je moguće zaraditi samom vožnjom bez dozvole ili prometnim prekršajima?
  3. Dobar dan, Htio bih vas pitati nešto vezano uz prometno pravo. Zanima me da li maloljetnik koji je zatečen kako vozi auto može dobiti zabranu polaganja vozačkog ispita B kategorije i da li mu dozvola može biti oduzeta nakon što položi vozački ispit? Naravno podrazumijeva se da taj maloljetnik nije napravio nikakav prekršaj već je samo vozio automobil prije stjecanja prava na upravljanje. Znam da su za taj prekršaj predviđene novčane kazne, ali mene zanima da li postoji zabrana polaganja vozačkog ispita. Čitao sam na internetu o tome, ali nisam uspio pronaći provjerenu i točnu informaciju. Molim vas da ne nagađate već da mi odgovori netko tko se razumije u prometno pravo i siguran je da je njegov odgovor točan. Unaprijed se zahvaljujem svima na odgovorima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija