Jump to content

anonimius

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je anonimius objavio

  1. Hvala Vam puno na odgovoru, pitao sam Vas to jer mi je to stavka koja mi je zapela za oko iako smo obe strane bile suglasne da se ne stavi takva stvar u predugovor ali naknadno smo saznali da su prodavatelj i JB u rodbinskom odnosu. Također nam je izostavljena stavka sto se tiče kapare, naime u predugovoru ne piše da ukoliko prodavatelj odustane da vraća duplu kaparu. Dal se to podrazumjeva ili također je trebalo biti navedeno? Dvoje mladih ljudi koji nisu dobro čitali ugovor od uzbuđenja da kupuju nekretninu i kreću u zajednički život u svom su naučili lekciju da čitaju, a Vama hvala još jednom.
  2. Možete li mi protumačiti ovaj dio ugovora jesam li obavezan platiti tečajnu razliku? Ne razumijem jer cijelim ugovorom piše da je srednji tečaj i onda na dnu stavka “Rizik tečajne razlike snosi kupac “ hvala Vam unaprijed
  3. Ugovor je na neodređeno vrijeme. Od zadnjeg pisanja sam na bolovanju i dobio sam ponudu za prelazak na drugo radno mjesto. Unutar “gradskih “ ustanova. Nema natječaja niti slično već samo interni prelazak. Bolovanje mi prestaje u petak. I danas sam dobio obavijest da ne može biti pokrenut postupak prelaska dok sam na bolovanju već se moram vratiti na staro radno mjesto dok se to ne riješi. Navedeno mi je da je to neki rok od tjedan dana. Sad me opet zanima dali mogu biti na godišnjem odmoru dok se to ne riješi jer imam još godišnjeg od prošle godine.
  4. Poštovanje, Povecanje place nije moguće kako mi je rečeno i usmeno i pismeno. Sada razmišljam o otkazu. Dal postoji mogućnost zbog proširenja opsega posla da dam otkaz a da imam pravo na naknadu za zavoda. Hvala unaprijed. Danas se desila ta kap sto je prelila čašu.
  5. Hvala Vam puno. Nisam baš toliko mlad al eto, prešla se 30ta. Postoji li kakva mogućnost da Vam se osobno zahvalim? Bilo bi mi drago.
  6. Hvala Vam puno na odgovoru. Ovako: plaća za taj posao mi je 3800kn. Završio sam srednju elektrotehničku i sad sam upisao Ekonomiku poduzetništva. Sve znanje što imam od web, IT, stekao sam sam. Ja i kolega radimo svak u jednoj smjeni i možemo se osloniti samo jedno na drugoga. Kolega je istog obrazovanja kao i ja i također samouk u poslovima. Mene zanima ako ste u mogućnosti mi odgovoriti i tu bi Vam bio jako zahvalan, sto ja mogu učiniti s ovim nalogom. Hvala na odgovoru. Nikada nisam odbio raditi posao nego se proširio opis posla a nisu u mogućnosti zaposliti nikoga drugoga, nego meni i kolegi je prosiren.
  7. Poštovanje, Molio bih vas pravnu pomoć ili savjet. Naime dobio sam od ravnatelja u svojoj ustanovi u kojoj radim Nalog o izvršavanju radnih dužnosti u kojem su opisani i zadani mi poslovi koji nisu niti približno opisani u pravilniku o unutarnjem ustrojstvu za moje radno mjesto. U prilogu cu staviti slike NALOGA O IZVRŠAVANJU i IZVADAK IZ PRAVILNIKA O UNUTARNJEM USTROJSTVU za svoje radno mjesto. Bio bih Vam jako zahvalan na pomoći pošto kod nas nemam kome da se obratim od odvjetnika ili slicno da je blizak radnom pravu. Što je i kolika su moja prava u ovom slučaju jer posao mi se povećao za 300 posto a plaća je ista .
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija