Jump to content

Magda11111

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. A ona je dala moj broj trecoj osobi koja joj je najbolja prijateljica da bi ova rekla da je to broj od njezinog muža iako su na profilnoj slici na tom broju na whatsaapu njih dvije...u svakom slučaju dala je moj broj toj ženskoj nepoznatoj osobi.
  2. Kad ne znam po kojem članku jer članak 40 nije izabran i ni 177...a svojstvo je prazna crta ostala iznad svih odabira...to je cura koja se upetljala nekako u moj život i razmijenile smo sms-eve bez prijetnji samo da se ne petlja u kracim vremenskim razmacima da ne bilo ponovno i bilo je nekih poziva i to je to između. Meni se ne govori ništa osim da ju ja osobno ne znam.
  3. U svojstvu građanina, osumnjičenog i ostalog ostalo je prazno na toj crti...a niti jedan članak nije zaokruženo...ni pod a ni pod b
  4. Pise da sam dobila poziv radi davanja obavijesti o uznemiravanju, prijavu podnijela ta i ta osoba. Ništa više
  5. Znam tko je ta treća osoba...piše dođite u postaju radi davanja obavijesti radi uzmemiravanja te i te osobe. Pa nista sad ne razumijem.
  6. Mene je kao treća osoba optužila. Piše na papiru koja je to treća osoba. A što ako ako odbijem govoriti ? Što onda ? I još ja nisam zaprimila poziv nego moj otac...njemu je predao policijski službenik
  7. Dobila sam poziv za obavijesni razgovor u policijskoj postaji radi prijave za uznemiravanje od treće osobe. Jel trebam dati neke obavijesti ili mogu odbiti ? I jel to šteti meni ? Ili bolje da se izjasnim i obranim ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija