Jump to content

Spreman

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Spreman objavio

  1. Mister X, misliš da ne bi trebalo biti toliko povecanje,odnosno da je nesto gđa pogresno izracunala?
  2. Evo danas mi referentica na mirovinskom izračunala visinu mirovine prema svim podacima koje je trazila.... Sta mislite koju je cifru izbacila?
  3. Mister X Imam po zadnjem rješenje 1217 kn civilni dio mirovine.... U svamom slučaju hvala Ti
  4. Otprilike sam rekao 8000 al to je to otprilike... Koliko bi bila mirovina opca nesposobnost, 100%vojni dio,ustrojbeno mjesto zap.voda,čin nadnarednik
  5. Znam sve....ipak je mirovina dragovoljaca 100% kumulativno uzrok rat sigurno oko 8000 kn. Po tome bi tribalo svakih 10% bit oko 800 kn.
  6. Ok...valjda je 10 posto kumulativno po zakonu o pravima hr.branitelja vise od 400-500 kn. Po tome bi onaj tko ima 100%mirovinu kumulativno uzrok rat imao 4-5 tisuća kuna.
  7. Imam rješenje i suglasnost od min.branitelja,te je u tijeku rok u kojem se imam žaliti pravo od 30 dana. Tako da je to gotov čin. Po rjesenju od prije deset god civilna mirovina za 40 god koliko se jamci za opću nesposobnost iznosila je 1217 kn.
  8. Moje zadnje rješenje je jos iz 2008god.kada sam imao polazni faktor ili kako se vec zove 1.5 i AVM je bila oko 54.00 tako da je to sada dosta izmjenjeno. Sta se tice ovog zadnjeg rješenje je od mirovinskog koje ide na reviziju u mim.branitalje gdje oni daju suglasnost na predloženo ili ne..
  9. Kako piše u rješenju mirovinsko daje prijedlog o povecanju omjera koje ide na usklađivanje u povjerenstvo pri ministarstvu hr.branitelja, a koje opet daje konačnu suglasnost ili ne...
  10. Poštovani crny Radi se o povecanju omjera od strane min.hr.branitelja od 12.09.2018 sa prijašnjih 30 na 40% kumulativno uzrok rat. Naime do sada sam imao oko 3600 kn.
  11. Poštovani Molim za pomoc pri izračunu buduce mirovine. Dragovoljac dom.rata,hrvi 30%,opca nesposobnost,ustrojbeno mjesto zap.voda. Radni staž 40 god pretpostavljam pošto je opca nesposobnost za rad. Po rjesenju omjer 40% rat,60% ostalo Hvala!
  12. Pozdrav svima,molim za informaciju ukoliko je netko upoznat! U mirovini sam vise od desetak godina,opca nesposobnist,hrvi20%,po rjesenju 30 ratni i 70 civilni uzrok. Proslo ljeto trazio povecanje hrvi,uz obilnu medicinsku dokumentaciju(ptsp)i dobio 30% za stalno uz obrazlozenje vijeca visih vjestaka da je doslo do pogorsanja bolesti. Nakon toga sam trazio i bio na vjestacenju na mirovinskom (pocetkom ove godine) radi povecanja vojnog udjela u mirivini....mogu li se nadati istom? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija