Jump to content

PETKOPRC

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. hvala,niš onda bu čekala dok ne navrši godine starosti
  2. Dali je ista šema i izračun za osobu koja je jednako stara kao ova prijateljica a ima 30 godina staža ?I kolika je penalizacija u tom slučaju kad navrši 60 godina života ?
  3. iz tzv.operativnih evidencija nećeš dobit brisanje,one služe samo za potrebe MUP-a
  4. plaćen je dug i kamate do početka ovrhe,terete me za kamate od početka ovrhe do isplate duga,a to mi mirovinsko nije obračunavalo niti obustavljalo na mirovini jer "nisu imali tehničkih mogućnosti" ma što god im to značilo
  5. Dakle,imao sam ovrhu na mirovini koja je isplaćena u cijelosti putem mirovine(glavnica plus kamate do trenutka donošenja rješenja o ovrsi),sada me grad koji je pokrenuo ovrhu traži da im isplatim još zatezne kamate ( od početka ovrhe do kraja isplate osnovnog duga sa pripadajučim kamatama)koje mirovinsko nije naplatilo od mene u tijeku ovrhe jer kako su mi napisali ( mirovinsko ) nisu imali tehničkih mogućnosti .Zanima me kome da se obratim i na koji način,s obzirom da ja nisam kriv za neisplatu tih zateznih kamata i na koji način se one mogu od mene naplatit ili na koji način da izbjegnem tu naplatu ?
  6. Zanima me način isključivanja iz nasljedstva vlastitog djeteta. Rastavljen sam 21 godinu iz braka jedno dijete koje sada ima 36 godina,21 godinu ne želi kontakt sa mnom , prije dvije godine promijenio ime i prezime( na što svakako ima pravo).zanima me kako ga isključiti iz nasljedstva da nakon moje smrti ne dobije ništa od moje tadašnje eventualne imovine kako ne bi mogao praviti probleme mojoj supruzi sadašnjoj nakon moje smrti ? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija