Jump to content

N_R_G

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je N_R_G objavio

  1. Hvala na brzom odgovoru. Jos samo jedno pitanje. Koje dokumente treba dostaviti poreznoj da bi se dokazalo vlasnistvo nad stanom? Naime,u ovom konkretnom slucaju,taj vec navedeni brat ima samo rješenje o nasljedstvu,tek je u procesu dobivanja vlasnickog lista i upisa kuce u katastar uopce(kako sam skuzio,duga prica). U biti,moje pitanje je; moze li njen brat u ovom slucaju traziti taj povrat poreza,iako nema vlasnicki list?
  2. Sljedeca situacija; Kolegica preureduje stan,kojega je vlasnik njen brat. Dakle,sad nju zanima,moze li traziti povrat poreza uz predocenje svih racuna,iako nije vlasnica tog stana?
  3. Sad tek vidim da je ovo u biti prersajni nalog izadn od moje PU. Dakle,zalim li se sad lokalnom Prekrsajnom sudu ili opet moram zalbu nasloviti na Visoki prekrasjni sud?
  4. Apsolutna zastara je kolko znam 2 godine. Sudenja ili cak i poziva za ovaj konkretan slucaj se ne sjecam,ali u rjesenju pise da sam kriv za voznju neregistriranog mopeda u ljeto 2004-e godine. Ne znam koja je sad procedura,zalim se Visokom preskrasjnom sudu i trazim obustavu jer je zastara nastupila ili nesto drugo?
  5. N_R_G

    Porez na auto

    Auto sam prodao prije skoro 2 godine,i evo,danas mi je doslo rijesenje o placanju poreza. Ne znam kako je taj auto jos na moje ime,ali dobro. Nemam vise broj od novog vlasnika,pa koji je najelegantiji nacin da to rijesim,posaljem zalbu u kojoj prilozim kupoprodajni ili nesto trece? Zahvaljujem unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija