Jump to content

Thomas1

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav, Poslao sam upit uredu za probaciju, oni su me uputili da pošaljem sudu upit zato što oni nisu ništa dobili. Da li da to zbilja napravim ili pustim njih da rade, pa ako nisu poslali, pretpostavljam da su imali razloga za to. Pretpostavljam zato što nikad nisam kažnjavan?
  2. Pozdrav, Dobio sam dopis od osiguranja nakon što sam si već uzeo odvjetnika. I piše da po polici osiguranja imam pravo na besplatnu pravnu zaštitu od strane njihovih partnera OD Grgić i partneri pa me zanima koliko veliku pravnu zaštitu mogu imati od njihovih partnera. Da li to uključuje pravnu zaštitu kroz cijeli postupak ? Koliko kvalitetnu pravnu zaštitu mogu dobit od njihovog društva? Postoji šansa da mi oni pošalju nekog novaka/pripravnika. Uglavnom zvuči mi primamljivo besplatna pravna zaštita, ali ne želim se zakopat zbog novaca. Pa ako netko zna nešto o tome, molim savjet, tražim neko neutralno mišljenje, jer sam siguran da će osiguranje pohvalit svoje partnere.
  3. Pozdrav. Da li ima opcija da ti sud dodjeli odvjetnika po službenoj dužnosti ili da je pravna pomoć besplatna i koji su uvjeti za to? Niska primanja? Koliko niska?
  4. Da li netko zna nekog odvjetnika dobrog za ovaj slučaj ?
  5. Molim vas za kontakt tog dobrog odvjetnika. mail mi je: tomis.tomasic@gmail.com
  6. Nažalost ja nikoga ne poznajem tko bi me mogao uputit na takvog specijalistu. A da tražim po googlu ne znam da li bi našao odgovarajuću osobu za to. Ako netko zna nekog takvog odvjetnika rado ću poslušat savjet
  7. Pozdrav. Danas mi je pravnica koja nije specijalizirana za ovakva pitanja rekla da postoji mogućnost zatvorske kazne i bacila me u paniku. Kaže ako ne postoje neke olakotne okolnosti da mogu završiti u zatvoru do 3 godine.
  8. Hvala na odgovoru. Znam da ste mi napisali u prvom odgovoru. Mislio sam da smrtni slučaj u nesreći mijenja stvari
  9. Ako će biti osuđujuća, da li ću završiti u zatvoru?
  10. Pozdrav. Dobio sam papir. Osnove sumnje protiv njega: Krečući se Graničarskom ulicom od pravca grada Garešnice u pravcu mjesta Hrastovac, te dolaskom ispred kuće izlaskom iz zavoja u desno u pravcu kretanja uslijed neprilagođene brzine kretanja uvjetima i stanju ceste (kolnik mokar, zavoj u desno), izgubili nadzor nad vozilom te prešli na suprotni kolnički trak kojom prilikom je došlo do udara prednje strane vozila s kojim ste upravljali u prednju stranu marke Golf. U prometnoj nesreći vozačica Golfa je zadobila teške tjelesne ozljede, dok je putnik od zadobivenih ozljeda preminuo u OB Pakrac, čime ste počinili kazneno dijelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu iz članka 227. stavak 4. u vezi st. 1. KZ-a. Moje pitanje. Da li da si odvjetnika uzmem ili će me to više koštati nego koristit?
  11. Od policije nisam dobio ništa. Samo potvrdu o oduzimanju tablica zbog tehničke neispravnosti vozila nakon sudara te potvrdu o dobrovoljnom pristanku na alkotestiranje u kojoj piše da sam imao 0 promila alkohola u krvi. Također je važno naglasiti da sam ja pozvao prvu pomoć odmah. Što znači obijesna vožnja?
  12. Molim savjet. Imao sam prometnu nesreću, proklizao sam u zavoju i ušao u tuđu prometnu traku, te se sudario sa vozilom iz suprotnog smjera. Ograničenje je bilo 50 km/h,bio je mokar kolnik, nisam siguran koliko sam vozio. Inače uvijek u oštrom zavoju pogledam na brzinomjer da se pobrinem da vozim manje od ograničenja, ali moguće je da sam vozio 60 - 65 km/h. Kada je došla policija ustvrdili su moju stranu priče. Nisam imao alkohola u krvi. Ovo mi je prva prometna nesreća. Imam osiguranje od automobilske odgovornosti i osiguranje bonusa Jadransko osiguranje. Ljudi u auto koji sam udario su teže ozlijeđeni. Vozačici je slomljena noga, a suvozač ima frakturu lubanje. Oni nisu imali Air bag, ja sam srećom imao te nisam zadobio teže ozlijede. Zanima me kako će dalje ići slijed događaja, odnosno koji koraci će se poduzimati protiv mene od strane policije - kazne (novčane, uvjetne i drugo). Svaki savjet dobrodošao
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija