Jump to content

KiaraM

Korisnik
  • Broj objava

    270
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je KiaraM objavio

  1. Hvala Borbena, držite mi fige da se riješim ovrhe. I tražim potvrdu da nemam vise dugovanja od njih?
  2. Da, znaci najbolje da ih kontaktiram i pitam kad misle povuci ovrhe jer ako je njima sve plaćeno nema razloga da ovrha još traje.
  3. Ne, preko Fine, to mi je prva ovrha, Eos se upisao umjesto PBZ Carla i skida se u korist njih, 8.4. Su mi poslali da je dug 2540 kn još, a meni skidaju oko 3100 s plaće. U očevidniku je vise, a oni tvrde da je bitno koliko je dug kod njih? Bio je manji i kad su mi poslali obavijest da su oni sada umjesto PBZ? Ja budem 06.05. njima poslala e-mail koliki je dug, po ovome sto su mi poslali pretplata bi trebala biti 500 kn, dok mi sad uzmu?
  4. Poštovani! imam pitanje, Eos Matrix mi je poslao da još imam duga oko 2550 kn i ovaj mjesec na plaće budu skinuto to i vise oko 3100 kn, tako skidaju. Zanima me da li oni povlače ovrhu jer su se upisali umjesto PBZ-a i vraćaju pretplaćeno ili ja moram čekati stanje u očevidniku koje se malo razlikuje od njihovog jer su oni otkupili dug i poslali da imam manje duga nego je to u očevidniku? Po njima ja bih sad otplatila dug, da li da ih kontaktiram ili budu sami povukli ovrhu. hvala!
  5. Hvala Vam! Samo da velim puno ljudi se žali koji su im dobrovoljno uplaćivali, a u očevidniku se ne vidi, a Fina ih tereti za iznos koji je i bio jer tamo nisu vidljive uplate. Hvala Vam jer ja sam im skoro nešto uplatila posto su nazivali, a uopće ne bi imalo smisla. Dvostruki dug Pretplatis, druga stvar da ja nisam na prisilnoj naplati i da nemam ovrhu. Bas su pokvareni. Hvala još jednom!
  6. Borbena, evo gotov je moratorij i danas Eos šalje poruke i naziva da se dogovorim oko uplate, a na prisilnoj naplati sam i idu kamate i skidat će se im od plaće. Recite da li im se ja i dalje ne javljam? Ja sam mislila da će prestati nazivat posto je gotov moratorij?
  7. Ne, odvjet. Šalje na finu i poslodavac dobiva od fine zahtjev koliko mora skidati s plaće, morate otvoriti zaštićeni račun, ali možda vas prodaju Eosu ili kome drugome pa ćete se moći dogovarat prije nego vas blokiraju.
  8. Jer onda ste u redu čekanja, ovrha na plaći ima prednost kad se jedna namiri druga se počne naplaćivati.
  9. Kad raskinu ugovor imate još 3-4 mjeseca! Pratite na e građani e blokade!
  10. Da, ali sad je zastoj, dok krenu ovrhe budu mi opet skidali s plaće. Do ožujka ću sve podmiriti, nisam mogla dobiti kredit od 15000 kn da sve zatvorim. Banke su jako bezobrazne ako ste u blokadi. Odv i jav. Troškovi su mi bili i kamate oko 5000 kn na glavnicu 33000 Ja sam pol otplatila i bila bih sve da nije bilo zastoja.
  11. Nema na rate, vise nemaju tu praksu, tako je meni bilo sa Amexom 2019. Predmet je poslan Odvj. Prisilna naplata, ali su dug prodali Eosu, a to su lihvari koji maltretiraju ljude, srećom mi ostalo još 15000 kn za otplatiti.
  12. Poštovani! Evo samo da se javim, Eos naziva sa svih mogucih brojeva, ja se ne javljam, svaki dan zovu, a izašao je i negdje članak o jednom tipu koji je radio za agenciju za naplatu potr. I ispričao sto su sve u stanju. Koje pravo imaju nazivati ako sam već u blokadi.? Od 19. Počinju ovrhe i od plaće se mi bude skidalo. Stvarno luđaci. Dobro da im nisam ništa plaćala, a zahvaljujući Vama Borbena sam im se prestala javljati! Hvala Vam, plaća će mi porasti vise im se bude skidalo i nadam se da ću ih se riješiti u ožujku.
  13. Svaki put kad zovu ja se uznemirim, a ja im nisam ništa uplaćivala samo zato jer se ne vidi u očevidniku i da dvostruko ne platim. Oprostite, ali Vi me uvijek malo umirite. Hvala!
  14. Da, ali posto sam ja već na prisilnoj naplati ne mogu mi ništa, uredno je otplaćivano do odgoda, znaci čekam prisilnu naplatu i to je to!
  15. Poštovani! Danas su me opet zvali i ja im se ne javljam i dolazi e-mail da ih kontaktiram posto me nisu u mogućnosti dobiti na mobitel, radi dogovora o uplati dugovanja, a 18.10. Počinje prisilna naplata opet i oni su upisani na Fini. zasto zivkaju, ako je uskoro kraj odogoda ovrha? Ja im nisam plaćala jer se to ne vidi u očevidniku?
  16. Hvala Vam, ne javljam im se, ali vidim po brojevima da su to oni. Zanimalo me čisto da znam jer krajem 5 mjeseca je bio zadnji razgovor i prijetili su time. Oprostite, čujem da stvarno prijetiju u zadnje vrijeme zbog zastoja.
  17. Poštovani! Evo ja sam u strahu, Eos stalno naziva jer 3 mjeseca im ništa nije sjelo, razmišljam da možda ne pokrenu ovrhu na nekretnini dug u očevidniku je 19, 700, a kod njih 15, 700 kn. Prije zastoja se redovno skidalo, muči me ako su se i upisali na fini da li ako im ja nešto uplatim to se neće vidjeti u očevidniku? I zanima me vlasnica sam samo 1/6 nekretnine , otac je vlasnik 5/6, da li mogu sto pokrenuti posto je zastoj svega. Bojim se, a ne vidim smisla u dobrovoljnim uplatama jer se ne vide u očevidniku.
  18. Da, u specifikaciji sad, a namirivat će se u korist PBZ- onog tko je pokrenuo prvi ovrhu, jel tako. Zanima me, nadam se da dok krene da neće vise nazivati? Imate kakva sazananja da li će se produžiti ovrhe?
  19. Onda će se skidati na njihov žiro ili će si prebaciti od PBZ? I tko je u očevidniku sad Eos ili PBZ?
  20. A zašto je onda i Eos navedeni, isti broj ovrhe je, samo su sad stavili svoj žiro?
  21. Možda vise neće nazivati kad to krene?
  22. Pozdrav! Evo ja danas malo gledala e građani i u specifikaciji ovrhe za plaćanje 1 je bio PBZ, a sad vidim da je navedeni Eos, znaci da će prisilna naplata ići njima?
  23. Hvala, zadnji razgovor je bio strašno neugodan, samo prijete, pa se čovjek počne bojati.
  24. Evo ja se vise ne javljam Eosu, zovu svaki tjedan, zadnje su tražili platnu listu i prijetili da će pokrenuti ovrhu na pokretninama ili NEK. na to sam samo rekla da moraju dokazati da se ova ne naplaćuje i rekla da me ne uznemiravaju. Zanima me ako će obustava biti još 3 mjeseca sto oni mogu, imaju još kakve mogućnosti,
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija