Jump to content

BeatriceMatilda

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Na burzi sam više od tri godine, i iako sam više puta rekla da se želim dodatno obrazovati, nikad me nisu zvali niti nudili obrazovanje ikad kad sam tamo bila. Da li nešto pogrešno radim i kako do dodatnog obrazovanja?
  2. Naknadu na burzi rada nemam, ima li smisla ići na dodatno obrazovanje koji nudi država nezaposlenima?
  3. Koji su uvijeti za socijalnu pomoć? Ako svu svoju imovinu djelim s bratom i mamom (stan, kuća, zemljište), osim nešto sitno dionica, te sam duže vrijeme nezaposlena + psihički bolesna, koje su moje opcije?
  4. Ako imam duševnu bolest, ali nemam invaliditet, a nitko me ne želi zaposliti zbog dijagnoze, kome se obratiti zbog diskriminacije pri zapošljavanju...
  5. Imala sam neke novce, a i primala sam isto tako neke novce. Radila sam kratko, sad više nemam ni jedno ni drugo.
  6. Psihijatrica je predložila djelomično oduzimanje poslovne sposobnosti jer sam previše potrošila u kratkom razdoblju, nemam posao i primanja. Trebam li uzeti odvjetnika onda, još ništa nije pokrenuto u czs, a ni kod doktorice.
  7. Helo, moja teta želi da ja dobivam invalidninu na temelju moje psihičke bolesti. No, psihijatrica kaže da to ne može bez skrbnika. Ima li moja psihijatrica pravo inicirati lišavanje poslovne sposobnosti bez mojeg pristanka? Otac mi je umro, a majka je veoma nezainteresirana. Ja sama sam punoljetna, samo bez posla i primanja. Koji su sve uvjeti invalidnine?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija