Jump to content

misko18

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. bila sam u DO,gdje me primila neka gospođa i rekla da ponovim sve što sam rekla u policiji i to sam morala potpisat,nakon čega mi je rekla da ću biti obaviještena hoće li to dalje ići u postupak ili će biti odbačeno,to je sve što znam..
  2. još uvijek nisam obaviještena,postoji li neki rok za to?prijava je bila u 2.mj u policiji,a razgovor u DORH-u početkom 4.mj
  3. bila sam,gospođa me ponovno saslušala,i rekla da ću pismeno biti obaviještena o daljenjem postupanju
  4. danas me zvala gospođa iz DORH-A da zasto sam odbila doci na sud,a to uopce nije istina,nikakav poziv nisam dobila,i rekla mi je da moram doci sada u petak na sud na Črnomercu..Zanima me kakav je to postupak,što mogu očekivat?
  5. Na njegovom papiru pise pouka o pravima,članak 208. Stavak 1.i2m
  6. Prijavila sam ga za nametljivo ponasanje i dalje ne zeli prestati slati poruke i zvati,docekuje me ispred zgrade i ne dozvoljava da udem u svoj ulaz.znam da nema nekog fizickog nasilja i ostalih elemenata ali on ne stajrle.Policajac mu je doma donio poziv,nazalost neznam je li snimano,moram kontaktirati policiju jer nista neznam,neznam koji je postupak u ovom slučaju,da li je samo upozoren,mislim da to sudu nije nesto bitno
  7. Poštovani, prijavila sam bivšeg dečka za nametljivo ponašanje (uhođenje,slanje poruka,zvanje,dobacivanje na cesti) on je pozvan u policijsku stanicu na razgovor,pa me zanima što dalje?je li on sad dobio neko upozorenje?ide li se na sud?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija