Jump to content

Mrkk1950

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Mrkk1950 objavio

  1. Policija ce podnijet prekršajni nalog i kazna je MISLIM 1500kn +200 kn skica +110kn sudski troškovi. Za iznad 1,5 promila, zakon određuje globu od 5000 do 15.000 kuna, uz zabranu upravljanja vozilom, prijedlog zatvorske kazne do godinu dana te tri prekršajna boda. E sada imaš ove dvije stavke,ako je dobar s nekim u PU to se sve da izgladiti,no ako nikog ne zna i oni su morali ispuniti kvotu sve to ide na sud i moze ocekivat plavu kovertu. Mislim budimo realni,stari moj sletis s ceste,napiris 1.6 i da sve prodje bez problema? Prvo i osnovno pijan si vozio prometno vozilo koje je moglo zavrsit frontalnim sudarom i nekoga ubiti.. Sad ce se nauciti pameti i ne piti dok vozis,necije dijete je na cesti..A samim time je ugrozio svoj život.Dok voziš ne pij! uzmi taksi !
  2. Lijep pozdrav svima zanima me ovako:- Radim preko HRV agencije u jednoj firmi(u Sloveniji) a živim u Zagrebu..E sada sinula mi je ideja sa jednom osobom otvorit J.d.o.o s time da je moj početni kapital kojeg imam 60.000kn ,ova druga osoba ce izvuci poticaj za mlade poduzetnike 110 000kn za 2 zaposlenih(oboje imamo 24 godine) ..Sva dobit nakon rashoda bi se dijelila na 50-50. Mene zanima sada ovo-Ja ne mislim davati otkaz u svojoj firmi nego bih ja normalno radio,imao bih zaposlenu osobu koja mi je suvlasnik i neka random osoba a sa strane imao svoju tvrtku gdje bi ja bio direktor(ili vlasnik ne znam točno koja bi bila moja pozicija u novopecenoj firmi) Ja sam normalni porezni obveznik, sa mjesecnim placanje doprinosa,prirez,porez na moju placu to sve stoji. Jel ja moram sebi ISTA uplacivat mjesecno ili je dovoljno sto radim ? Mogu obnašat funkciju direktora a imam posao za stalno na drugom mjestu? Ta osoba ce vodit sve oko toga i zaposlit se preko te firme(jer mora radi poticaja za mlade) onda ta osoba ne moze biti u vecoj funkciji nego ja? Kod javnog biljeznika se to sve da dogovorit da se dobit dijeli na 50-50 pa onda nema nikakve veze tko je na kakvoj poziciji? Moze pomoc milijun pitanja i milijun odgovora
  3. Lijep pozdrav. U 4mj 2018.godine sam dao otkaz te otvorio racun u drugoj banci i normalno primao placu(jer sam nastavio radit) samo sam otvorio drugu banku,imao sam dopusten minus u Splitskoj banci kao paket za mlade od 4000kn,no sada mi je nakon 5mj došla opomena da moram podmirit dug u roku 8 dana.Znaci naglašavam da imam normalna primanja no nije dosla obavjest da mi je ukinut minus nego da moram podmirit dug u roku 8 dana. Hoce mi udarit ovrhu ako ne platim do 15.10 ? jer slijedeci mjesec mogu normalno sve podmirit samo trebam fore 3 tjedna.
  4. U redu,kontaktirat cu odvjetnika danas svakako,sutra cu ici po novce nadam se uspjesno!
  5. Ja bih ga svakako tuzio ako mi da lovu,u što čisto sumnjam. Jel imam dovoljno za tužbu? ili još nešto trebam? jel moguce da dobijem tuzbu i hoce sve on snosit ako ga se osudi krivim i meni vracena naknada ?
  6. Otkud da ja znam da je nešto ukradeno? tek nakon skoro 6 mjeseci korištenja dođe policija. Kao što rekoh,oni ga imaju u kompjuteru i znaju na koju je foru to napravio,nema veze ni sto je taj racun kod mene kad je on prevario nju i mene
  7. Taj što je slagao mora to imati u kompjuteru jer sve na tome računu piše,mozda je ta osoba placala a mobitela nema,i mobitel proda meni,ne znam jednostavno šta se muva oko toga
  8. Ali nije poništen taj račun kuzis,pa otkud njemu pravo da on daje tuđi račun ?
  9. Taj račun mi je dao taj lik što drži trgovinu sa tehnikom i tako to.Jer on je rekao bio kako je osoba koja je naručila mobitel ipak se predomislila jer je kao velik mobitel i uzet ce s7 ili tako nesto,no međutim je slagao.
  10. Ovaj račun ja imam. Edit moderatora: Maknut prilog zbog osobnih podataka druge osobe. Ukoliko isti želite opet objaviti učinite kao i kod potvrde o oduzimanju predmeta.
  11. Daa kupio sam i imam račun,samo su očito ne znam na koji nacin je to ispalo jer ovo je gore nego televisa presenta..Da krim policija jer znam ta da 2 lika koji rade u PU Našice...Uzeli su izjavu i potvrdu o oduzimanju mobitela..Nije sada da je to pronađen mobitel na ulici nego je bio zapakovan i sve..Ja sam razmisljao da ako neda novce sto sumnjam,da ga ja svakako tuzim? Jer taj račun je placen preko OPG od te žene koja je prijavila postupak,
  12. Pozdrav! Današnjeg dana 21.2.2018 g. na vrata su mi pokucala 2 inspektora te su rekli da me moraju obavjestit o nečemu i da su došli u zapljenu MOG MOBITELA kojeg sam ja platio 5000kn u kešu i gdje imam i račun od toga.Naime radi se o samsung galaxy s8+,ja sam ga kupio od čovjeka što vodi trgovinu tehnike i gdje sam ja dobio račun kao potvrda da je mobitel prodan.Oni su meni rekli da je jedna žena prevarena i da taj mobitel pripada njoj i jos iphone 7(kupljeni su PREMA OPG kojeg imaju) ne znam točno sve objasniti ko je kome šta i kako jer nisu dali sve podatke.Danas su mi zaplijenili mobitel uz policijsku potvrdu da su mi oduzeli i rekli su da ja imam pravo od njega trazit novce ili ici privatnom tuzbom.Taj covjek je u policijskom kompjuteru jer ima dosje ja sam do sada nekažnjavan,i ne znam sada jel se isplati ici tuzbom jer u policiji su mi rekli da cu sigurno dobit ako idem,on od negdje mora opravdat taj račun što je meni dao,i svakako u kojem god smislu počinio je kazneno djelo.Ja cu ici po novce ako i da dici cu privatnu tuzbu,što mi je raditi? ps.ja sam ga kupio početkom 9.mjeseca 2017 godine da bi oni meni rekli da je tek lociran i postupak počeo 4.12 2017?! tri mjeseca nakon? Naravno ja nisam znao da je on dobiven na pokušaj prevare,meni je rečeno da je gospodin narucio s8+ i da mu se ne sviđa jer je velik..3 dana je bio star odmah iz tvornice je izasao.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija