Jump to content

Aurora1112

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Aurora1112 objavio

  1. Pozdrav svima. Zanima me mogu li dvije osobe, od kojih jedna ima zabranu priblizavanja drugoj, prijeci granicu u istom vozilu? Odnosno, hoce li policijski sluzbenici biti svjesni te zabrane prilikom pregleda dokumenata? Zahvaljujem na odgovoru.
  2. Naravno. Dana 29.1. sam prilikom poziva Sluzbi za korisnike zatrazila izracun naknade za prijevremeni raskid ugovora jer sam dobila ponudu od drugog operatera za prelazak kod njih. U Općim uvjetima poslovanja koji imaju objavljen na njihovoj stranici pise da ce izracun biti dostavljen za najvise 2 radna dana. Takodjer je i sluzbenica drugog operatera rekla da ce zatraziti izracun naknade jer njoj moraju odgovoriti za najvise 2 radna dana. Nakon sto je proslo 5 radnih dana, zvala me opet sluzbenica drugog operatera i pitala je li Tele2 dostavio izracun, ja rekla da nije, ona rekla da nisu ni njoj i da vjerojatno onda naknade ni nema. Ugovorom s Tele2 sam dobila povoljniju cijenu mobilnog interneta, nisam imala nikakav novi uredjaj, pa sam povjerovala da je iznos premali da bi se Tele2 zamarao izracunom i da ga zato nema. Dana 9.2. sam dobila izracun od strane Tele2. Kako sam u medjuvremenu zatrazila prelazak kod drugog operatera, smatram da je Tele2 ovim kasnjenjem s izracunom nekako povrijedio moja prava jer bi iznos naknade mozda uticao na moju odluku o promjeni operatera. Mogu li se ja na temelju ovog kasnjenja odbiti platiti iznos naknade? Pisala sam im i prigovor (odgovorili su nakon 17 dana, a rok je 15) i samo napisali da je prigovor neprihvacen. Zahvaljujem se na odgovoru.
  3. Pozdrav. Mogu li na neki nacin osporavati iznos naknade za prijevremeni raskid ugovora i odbiti platiti, ako je iznos dostavljen nakon 10 radnih dana, a u ugovoru pise da su duzni dostaviti za najvise 2 radna dana? Zahvaljujem na odgovoru.
  4. Radi se o pogresci djelatnika agencije preko koje je mama kupovala kartu. To je mala agencija u Vukovaru i oni su zapravo kontaktirali Atlas te preko njih kupili kartu. Gdja koja radi u agenciji u Vukovaru im je poslala mail da kupe kartu Zagreb-Toronto-Zagreb (i ona tvrdi da je iz tog ocito da je trazila direktan let), ali su oni kupili s presjedanjem jer za 11.5. (a taj termin su joj sami ponudili) i nema direktnog leta. Gdja u agenciji nagovara mamu da uzme tu kartu s presjedanjem jer nije nikakav problem presjesti, ali mi ne zelimo jer smo htijeli direktan let i i hocemo da ili da se karta promijeni ili da se vrati novac. U svakom slucaju,puno hvala na informacijama.
  5. Izricito je trazen direktan let i u agenciji su ponudili datum11.5. Naravno da sam i sama trazila taj let i vidjela da ga uopce nema ponudi za 11.5. ali je mama rekla da je gdja u agenciji spominjala da su to charter letovi, pa sam mislila da ga zato ne mogu naci.
  6. Pozdrav. Mama je kupovala avionsku kartu preko agencije i trazila kartu za direktan let Zagreb-Toronto. Ponudili su joj datum 11.5. i nakon sto je karta kupljena ispostavilo se da nije direktan let nego se presjeda u Parizu. Ako netko zna, koja tocno prava su povrijedjena? Malo se natezemo s gdjom iz agencije, pa me zanima na sto tocno u zakonu se mogu pozvati. Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija