Jump to content

Split1984

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Aha razumin , sve , punooo hvala drot13 ....iden sad korak po korak. Hvala vam još jednom i srdačan pozdrav . Javim kako je prošlo
  2. Pozdrav , Imam pitanje za drot13. Ma buni me nešto što ste rekli. Naime u firmu u kojoj radim došla je obavijest da se traže podatci vozača...to sve ok , to sam ja i da po članku 53, stav . 4 moj prekršaj ( prekoračenje od 38km/h ) je kazna 3 000 - 7 000. Ono što mene buni je da sam vidila da pišete da oduzimanje vozačke ne piše u obavijesti i da može stići sa rješenjem...ali sam i pročitala negdje gdje kažete da prema tom članku ukoliko je prvi prekršaj , nema oduzimanja vozačke. Ja imam grijehe iz 2018 ...provjerila sam status, čisto , nema bodova nikakvih...jeli to možda znaći da onda meni ne ide oduzimanje vozačke ili se moram tresti dok ne dobijem riješenje? Hvala vam puno na odgovoru i srdačan pozdrav
  3. Drot13 ajde baš ti hvala na odgovoru. P. S. Odem u policijsku gdje sam i predala žalbu i otišla po vozačku sljedeći dan? Tu istu jel da??
  4. Ako itko može pomoć, hvala svima unaprijed. Naime 3.3.2018 sam napuhano 0,82 - 1000kn plus 1 mj bez vozačke, žalba napisana gdje samo molim da me se ne uzme vozačka, i sve to.... Još uvijek ništa nije došlo... Ima li način da se pita njih što je s tim i koliko uopće prođe vremena da pošalju rješenje....otprilike....??? Hvala unaprijed na bilo kojoj informaciji!!
  5. Svaka vam čast obojici na brzom odgovoru legende ste :-))))) Ništa onda ću ja priznat i molit ih samo za to da mi ne uzmu vozacku i da ću platit jer sezonu uvik radim a zimi stvarno nisam....pa bolje i da mi je i uzmu nego da mi dogodine šta dodje u sezoni. Puno hvala još jednom na odgovorima :-))))
  6. Hvala puuuuunoooo na odgovoru....i molim te samo još jedna stvar...čisto iz iskustva jer vidim da daje s ovde dobre savjete....imam li šanse da sad odgovor na ovo i cili proces se rastegne do 11 miseca....odnosno misliš da je dobro da i molbu kažem da sam kriva i da nemam prigovor na novčani dio i da samo molim sud da mi ne uzima vozačku do 11 mjeseca zbog posla... U slučaju da se odgodi da proces ide brzo da sudac odmah to vidi....bi li mi ta molba i ne žaljenje na novčani dio pomogli da izguram do 11 sa vozačkom....što ti se čini? Puno hvala još jednom.
  7. Ako itko može mi odgovoriti bila bi kako zahvalna. Znači ....sinoć napuhala 0.82 (0.72) ,dobila mjesec plus 1000 kn. Trenutno sam nezaposlena ali 20.3 krećem raditi sezonu kao vozač ....e sad ja ću pisati taj prigovor i puno mi je pomogao ovaj forum, sve sam nasla....osim jednog ...ako mi dodje odgovor da moram otići sucu za prekršaje....a to bude ovo ljeto i ja ne mogu doc, mogu li tražiti odgodu dolaska i voziti i dalje. Dali se ovi prekršaji rješavaju papirnato ili se ide na sud....to mi baš nije jasno. Puno puuuuuno hvala na svakom odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija