Jump to content

Berislav123

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Berislav123 objavio

  1. Evo dobih danas odgovor, ali me jos vise zbunio... Koliko sam skuzio nece me teretiti/ovrsiti, no ako hocu ikada koristiti njihove usluge moram platiti taj racun... Stvarno mi nista nije jasno sto su htjeli reci, ovu ovrhu niti znam da je kad bila, niti sam ikada dobio ista za nju, niti je na pismu od Prime bio naveden taj broj ovrhe, samo broj racuna... Eto ako netko moze malo pojasniti, ja sam paralelno pitao njih za bolje objasnjenje, jer sam stvarno samo dodatno zbunjen.
  2. e a tu je problem sto ja nisam uopce upoznat, i stvarno nikada nista nisam dobio... a pretpostavljam da tako nesto sam trebao i potpisati... nista, cekam njihov odgovor... hvala na informacijama i pomoci
  3. Poslao sam mail na HT i i Prima... uglavnom stvarno besmisleno i nelogicno, barem po meni... Cak i da sam platio taj racun, ja sada vise nemam nacina to da dokazem... niti se mogu sjetiti kako sam placao racune tada (gotovina ili net banking), niti se sjecam u kojoj banci sam bio, promjenio sam ih nekoliko od tada... znaci oni mene mogu teretiti nakon toliko vremena, a da nisam ni svjestan... i sada moram platiti i nemam nacina traziti pravdu....
  4. Pa pretpostavljam da nije, s obzirom da nikada nista nisam dobio od njih, a takodjer cijelo vrijeme sam zaposlen s redovnim primanjima, tako da i da je pokrenut ovrsni postupak sta nebi to vec bilo naplaceno? Uglavnom nisam ni znao da imam taj dug i mislim da se radi o nekoj gresci, sad je samo pitanje koliko ce biti razumni i sagledat cinjenice, i sto ja mogu napraviti dalje, odnosno kome se zaliti za to ukoliko i dalje budu inzistirali na naplati?
  5. Pozdrav, Danas sam se ugodno iznenadio kada sam dobio postu od firme Prima Solvent d.o.o. u ime HT-a, i to za navodno neplaceni racun od 406 kn i to kojem je datum dospijeca bio 17.6.2013. godine. Ja jesam koristio usluge HT-a, iskreno ne znam ni kada sam prestao koristiti, no ima sigurno vise od 6 godina. Nakon isteka ugovora otkazao sam sve, i nikada od tada nisam dobio nikakav racun, opomenu ili slicno, niti sam znao da navodno imam neki dug, a i siguran sam da nisam imao dugova, jer uvijek sve na vrijeme podmirim. Poslao sam prigovor s objasnjenjem HT-u i na Prima Solvent, pozvao se i na zastaru, no zanima me Vase misljenje? Trebam li jos sto napraviti ili prijaviti da me ne bi ovrsili za taj racun? Ne zelim to platiti i stvarno se ne osjecam duznim, posebno ne nakon 7 godina. Cak i da jesam ostao duzan (ponovit cu, siguran sam da nisam) gdje su bili ovih 7 godina i kako uopce imaju obraza nakon 7 godina slati racune, po meni je veca sramota za njih... Molim Vas savjete i misljenja! Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija