Jump to content

simke1981

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala Vam na odgovorima.Budem provjerio pošto ovima u firmi baš puno ne vjerujem poučen prijašnjim iskustvima mojih radnih kolega.
  2. Hvala na informacijama.Skeptičan sam što se tiče moje firme i brige za radnike,pomislio sam da možda uopće nisu predali te papire Hzzo-u. Jel moguće kod moje doktorice provjeriti trenutačni status što se tiče zatjeva ,čisto radi mog mira ?
  3. U kojem vremenskom periodu ,mjesec,dva,ili tijekom cijelog bolovanja ? Za siječanj je došla regularna plaća ,danas gledam na bankomatu i za veljaču umjesto 3000 kuna osnovne plaće na račun uplaćeno 2020 kn.Ispada da sam dobio samo 70% od osnovne plaće.
  4. Štovani, Ozlijedio sam se na poslu sredinom siječnja (uganuo sam stopalo lijeve noge na gradilištu,mjesec dana sam nosio gips/longetu,još uvijek hodam uz pomoć štake),otišao kod svog doktora ,otvorio bolovanje,dobio papire iz firme koju si bili potrebni,doktorica odradila svoj dio posla,poslao papire u firmu da odrade sve do kraja .Zanima me u kojem postotku se plaća bolovanje s obzirom da se ozljeda dogodila na poslu ? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija