Jump to content

Djurica1989

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Postovani, Imam veliki problem obracam vam se sa velikom zeljom da ga resimo pozitivno. Dakle,otvorio sam devizni racun u Srbiji i od Komercijalne banke dobio uputsva kako da moja banka u Ceskoj uplati novac na racun u Srbiji. Posrednicka banka je Deutsche Bank. Ja imam zabranu za ulaz u zemlju Nemacku jos nekih par meseci zbog rada na crno. Po mom nalogu moja banka u Ceskoj je skinula sa mog racuna novac i poslala novac na moj racun preko napomenute banke. Taj novac jos nije stigao. Proslo je vec 8 dana. Interesuje me da li Nemacka banka drzi novac zbog te zabrane,kako da resim to u moju korist,da li je moguce da mi novac vrate,sta je najbolje da uradim... Nisam gledao kad su mi dali taj papir iz Komercijalne banke sa instrukcijama inace ne bi slao novac...:-( Molim za bilo kakav savet... Hvala i srdacan pozdrav!
  2. Sivko, da li postoji neki zakon po kome bi me odbili za vizu? A ako mi vizu odobre onda bi po razgovoru sa sluzbenicom bilo sve uredu. Viza bi mi omogucila normalan boravak i rad tamo.
  3. Potovani, Imam zabranu za SR Nemacku na 2 god. Hteo sam da predam zahtev za dobijanje vize jer imam poslodavca koji bi me zaposlio ali ne znam da li ce me odbiti jer postoji zabrana. Bio sam u ambasadi i sluzbenica koja radi tamo mi je rekla da predam papire normalno za vizu. Da nece zabrana uticati jer ovog puta legalno pokusavam do boravka u Nemackoj. Meni je iskreno cudno i nerazumljivo ali bas tako je rekla. Da li vi znate da li mogu da me odbiju po nekom zakonu ili da predam? Da ne jurim i bacam pare. Hvala na odgovoru!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija