Jump to content

anonymous123

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Lijep pozdrav, zanima me da li ja moram ići na prekršajni sud kao svjedok zbog tucnjave koja se dogodila u jednom lokalu te su me nakon toga naveli u zapisniku kao svjedoka. Došao mi je poziv no nisam ga podignuo jer u vrijeme kad ga je poštar donio nisam bio kod kuće, a na poštu nisam išao. Ročište je zakazano za tjedan dana i zanima me da li bi mogao imati ikakve posljedice ako se ne pojavim na sudu. Nije niš drugo nego mi se neda povlačit po sudu radi neke dvije budale koje su se pošorale. Hvala unaprijed na odgovorima.
  2. Ne želim liječenje jer iskreno, nemam problema sa tim te bi to bilo potpuno nepotrebno. Htio bi sve to ćim više zataškati, pošto živim u malom mjestu. Odmah bi pola sela dobilo materijala za priću.
  3. Hvala Vam oboje na vrlo korisnim informacijama te na brzim odgovorima. Jest, odvjetnik bi mi bio veliki izdatak te ću pokušati sastaviti dovoljno dobru obranu. Uzet ću sve prijedloge i preporuke u obzir te ću pokušati izvući najbolje iz toga. A što se tiče zaposlenja, neću se više dovoditi u ovakve situacije pa neće biti problema ubuduće. Hvala Vam još jednom te ću ostaviti reply kada se sve završi. Naklon do poda.
  4. Nisam nikada bio kažnjavan. Moram napomenut da sam bio u grupi kada je jedan frend pao isto s travom prije 3 godine, bio sam u stanici no nikada nista dalje nije bilo. Odbacili su prijavu jer nisu imali nikakvih dokaza (ostao je samo papirnati filter) i to je to. O načinu obrane evo upravo provjeravam mogučnosti te još nisam točno siguran što ću. Terete me po čl 3. St. 3 (ako se ne varam) zakona o suzbijanju zlouporabe droga. Je li potrebno da uzmem odvjetnika ili bi mogao i sam složiti obranu? Hvala ti na prijašnjim odgovorima.
  5. Pozz, Inače nisam naviko ovako pisati po forumima, no pošto je ovo iznimna situacija probat ću potražit pomoć na Vašem forumu. Pa ovako, prije nekoliko dana sam "pao" sa 10,5 grama marihuane. Ide normalna prekršajna prijava, radi posjedovanja marihuane te sam naveo da je za osobnu uporabu. Zanima me koliku kaznu mogu očekivati, gledao sam po forumu (za manju količinu od 700-2000kn) al u mom slučaju se ne radi o par grama, već je to malo veća količina. Nadalje, studiram na pravnom faksu, smjer javna uprava pa me zanima isto tako hoću li imati problema zbog toga pri zapošljavanju i sl. (ukoliko budući poslodavac vidi tu prekršajnu prijavu). Te posljednje pitanje, koliko dugo će ta prijava bit zapisana u mom dosjeu (ako će uopće bit upisana) te kada se to briše.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija