Jump to content

Ljubica.90

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pa da li bih ja mogla da se upišem kao Hrvatica,mislim da se odreknem srpske nacionalnosti?kako,pod kojim uslovima?malo previše pitanja,oprostite.
  2. Otac o tome nije pričao,a sestra nije znala dok se nije udala.majka je umrla dok smo bile male,ja sam tek prije koji dan saznala da možda i ja imam pravo.Znači samo da mi je nacionalnost druga imala bih i ja pravo na HR državljanstvo,jel'?
  3. Nacionalnost mi je po ocu srpska,ali ako postoji i najmanja šansa da dobijem HR državljanstvo,bila bih spremna da se odreknem BiH državljanstva.Ima li makar mala šansa?
  4. Sestra rođena '90 u Sl. Brodu,ona je iz prvog braka,a ja sam iz drugog,moj otac je Srbin,koji je radio u HR,tamo upoznao mamu,ona je udajom došla u BiH.
  5. Ja imam BiH džavljanstvo.a nisam se nikad raspitivala da li imam pravo na HR državljanstvo.ako imam da li mi možete objasniti šta i kako?kako da započnem?
  6. Pozdrav,imam pitanje na koje,nadam se,mi možete dati Moja majka je rođena u HR,tamo je odrasla,školovala se,radila,po porijeklu i državljanstvu je Hrvatica,umrla je prije 15 godina Moja sestra je takođe rođena u HR,takođe je i ona Hrvatica.Ja sam rođena u BiH 1992,da li ja imam pravo na HR državljanstvo?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija