Jump to content

lemonade

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je lemonade objavio

  1. Ako si gledao americke filmove i ogromne sudnice ... kod nas je sve suprotno. Pogotovo kad se radi o ovakvim “obicnim” postupcima.
  2. Otkad su ju postavili na raskrizje Zvonimirova x Heinzelova u Zagrebu, uzrokuje dosta pomutnje. Ljudi ne zele proci kroz crveno za lijevo skretanje, iako je strelica upaljena. Drugi pak prođu, ali u trenutku kad su ispod semafora se izgasi i onda ostaje gorak okus i sumnja kao kod pokretaca teme - “Jesam li prosao na crveno?”. Ne pomaze ni sto se nakon gasenja strelice dosta brzo upali zeleno svjetlo ljudima u suprotnim smjerovima.
  3. Eh, to sam i ja nažalost tek naknadno vidio da i dalje prolazi. Koliko im treba da pokrenu prekršajni postupak? Osobno sam se otišao "prijaviti" u postaju i tamo su mi poštambiljali tu obavijest o počinjenom prekršaju i traženju podataka (na čijem dnu piše da postupak još nije pokrenut i da protiv te obavijesti ne mogu podnositi pravne lijekove). Malo me strah da samo odjednom ne dođe zabrana, ili da uopće obavijest o prekršajnom postupku ne dođe, budući da sam osobno tamo bio.
  4. Koliko obično traže zabrane upravljanja vozilom za 53km/h više od dozvoljenog (80km/h) van naselja, na autocesti? Prije godinu i pol dobio sam jedinu kaznu dosad koju sam platio odmah pola - pa time nije uvedena u prekršajnu evidenciju, niti sam dobio bodove ili bio osuđen za prekršaj.
  5. Želim ti samo zahvaliti na pomoći koju pružaš ljudima, a i meni - pročitao sam cijelu temu. Ja sam tek dobio obavijest o dostavi podataka za prekršaj nešto sitno iznad 50km/h više od dozvoljenog na autocesti u zoni gdje su spustili ograničenje, pa čekam prekršajni nalog i koliko će tražiti zabrane upravljanja vozilom - dosad nisam kažnjavan. Ali spremam se na žalbu - tvoji postovi su mi puno pomogli.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija