Jump to content

ivicassk1d

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ivicassk1d objavio

  1. Pozdrav, situacija je sljedeća: Na putu sa posla sam ozlijedila nogu, priznata mi je ozljeda na radu. Slijede operacija, bolnica, rehabilitacija, fizikalne. Nakon 18 mjeseci moja su primanja pala na 50%. Zanima me sljedeće: - da li razliku do pune plaće mogu tražiti od poslodavca, koji se ionako namiruje, ovih 50%, od HZZO - kolektivno smo osigurani 24 sata, da li osiguravajuća kuća pokriva to kroz odštetni zahtjev - uskoro će biti 3 godine od ozljede, koji su rokovi za ostvarivanje odštete od osiguranja, tj. da li počinju teći od događaja ili od završetka liječenja Unaprijed hvala na trudu i odgovorima.
  2. Nadam se da će to napraviti po primitku dopisa. Ako može mala pomoć oko zahtjeva za naknadu štete. Fokusiram se na to da je vozilo bilo na privatnoj parceli, da nije ometalo radne strojeve u čišćenju prometnica. Da li trebam navesti vrijednost koju potražujem? I glavno pitanje, kakva je daljnja procedura?
  3. Nije. Njihovo objašnjenje je da vozilo nije registrirano i da se isto nalazi na privatnoj čestici koja nije prometnica. Uputili su me da isti dopis dostavim njima i komunalnom redaru.
  4. Ukratko, ne registrirano vozilo, parkirano na privatnoj čestici tijekom zime je oštećeno od zimske službe, ralica. Doslovno zatrpano snijegom. Nastala su velika oštećenja na autu. Zanima me postupak traženja odštete. U policiji su mi rekli da zahtjev moram podnijeti gradu, odnosno komunalnom redaru. Zamolio bih za pomoć oko sastavljanja zahtjeva i na što moram paziti, da se ne zeznem. Unaprijed hvala na odgovorima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija