Jump to content

kuma

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je kuma objavio

  1. U sličnoj sam situaciji kao i vi.Mislim da i ja i vi moramo imati neke elemente za razvrgnuće suvlasništva.Što se tiče ureda za prostorno uređenje, pokušajte ali čisto sumljam da će oni imati neko rješenje za vas.Ja što sam god tamo tražila ili pitala ili nemože ili je moglo do prije par god.Moj savjet je - nađite odvjetnika koji se zbilja razumije u ovo područje.
  2. Hvala na odgovoru,ali ja sam upravo shvatila istražujući po netu o čemu se radi, naime u izvadku iz zemljišnih knjiga piše"društveno vlasništvo ...uknjižuje se pravo korištenja u korist xx."A za stvari u druš.vlasništvu vrijedi datum 8.10.1991.
  3. Hvala na odgovoru,ali ja sam upravo shvatila istražujući po netu o čemu se radi, naime u izvadku iz zemljišnih knjiga piše"društveno vlasništvo ...uknjižuje se pravo korištenja u korist xx."A za stvari u druš.vlasništvu vrijedi datum 8.10.1991.
  4. pozdrav svima... često posjećujem ovo mjesto u zadnje vrijeme,a sad po prvi put i nešto pitam.Nasljedila sam č.z.koja se u katastru vodi na mom ocu(od 1972g.),a u zemlj.knjigama na pok.xx.Sad mi odvjetnik kaže da mi je najpametnije čekati do 2011g.jer će tek tada biti 20 god.da smo u posjedu(navodno je taj zakon donesen 1991.g.i od tada se računa,a ne od 1972 što je zabilježeno u katastru9.Sad nekoga molim da mi pojasni da li je to istina?? Hvala!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija