Jump to content

TitiM

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ali sto u slucaju da je vjezbenik osoba koja se prvi puta zaposljava, mlada je od 30 godina, ali je ujedno i vlasnik firme?
  2. Pozdrav! Moze li poslodavac dobivati potpore za zaposljavanje (prvi posao, poslodavac je odvjetnicko drustvo) osobe koja je vlasnik firme?
  3. Pozdrav svima! Zanima me ima li itko iskustva s doktorskim studijem na pravnom fakultetu u Osijeku? Planiram ga upisati na jesen i paralelno uz njega se zaposliti. Imam 26 godina i ovaj sam mjesec diplomirala. Svaki savjet je dobro došao!
  4. Poštovani, je li ikako moguće obraćanje direktno odgovarajućem Sudu u Eu na način da se preskoči nacionalna pravna zaštita? Putem nekog hitnog postupka, traženje izricanja privremenih zaštitnih mjera i sl. Konkretno, slučaj traženja zaštite prava na zdrav život i okoliša. Hvala unaprijed!
  5. Pod utjecajem tapentadola / oksikodona. Ne znam šta se čekalo, ali ne znam niti je li to bitna činjenica?
  6. Poštovani, Prijatelj mi je sklopio ugovor s telekomunikacijskim društvom dok je bio pod utjecajem narkotika (ljekovi koje uzima radi zdravlja već godinama; pripisani od strane lječnika). Ugovor je sklopljen prije otprilike godinu dana i u tih godinu dana pojavili su se računi koje treba platiti ali ne želi jer smatra da ga određena potraživanja ne mogu tražiti. Ostale redovne tražbine prema njima, uredno su podmirivane. Može li se u ovom slučaju pozivati na sklapanje ugovora pod utjecajem narkotika (prije cca godinu dana) pa time i na ništavost/pobojnost ugovora? Unaprijed hvala na odgovoru!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija