Jump to content

mirpi

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da li mi netko može dati detaljniji opis testiranja, posebno me zanima informatički dio..kakva su pitanja, što se očekuje od kandiata? hvala unaprijed:)
  2. ako nije problem i ja bi isto skriptu za stručni ispit:-D ..e-mail mi je mpindjak@azvo.hr i ako neko ima o EU dobru skriptu bila bi jakooooo zahvalna
  3. Luđaci su totalni i ništa od uspostave kontakta, prijava policiji zbog prijetnji ..kak da to dokažem..ah hvala enivej!
  4. Bok svima, opisat ću vam ukratko svoj problem. Dečko i ja unajmili smo stan za 200 eura. Najmodavka je dan prije useljena uzela tih 200 eura i mi smo uselili u stan dan poslije. Nismo potpisali ugovor o najmu jer je najmodavka rekla da nije potrebno (odnosno da ne želi). Drugi dan kad smo uselili sve stvari i krenuli spavati shvatili smo da je stan pun miševa. Obavijestili smo najmodavce putem telefona o novonastaloj situaciji, međutim oni su nam rekli da kupimo ljepilo za miševe i prekinuli razgovor. Zbog spomenute situacije odlučili smo slijedeći dan iseliti iz stana i obavijestiti najmodavce o tome. Nakon što smo ih obavijestiti da smo izašli iz stana i da bi bilo u redu da se nađemo da im vratimo ključeve, a oni nama barem dio novaca od onih 200 eura. najmodavci su nam u više navrata zaprijetili preko telefona raznoraznim nasilnim prijetnjama. Mi se sada zbog straha od njihovog luđaštva ne želimo s njima sastati, a i oni su u više navrata ponovili da novce nećemo vidjeti. Zadnja prijetnja je da će nas prijaviti policiji za krađu. MOJA PITANJA SU: Što se može dogoditi ako nas oni prijave za krađu (posljednja prijetnja) koja se nije dogodila i da li ja imam kao najmoprimac ikakva prava s obzirom na to da nismo potpisali ugovor o najmu, a izgubila sam 200 eura za jednu noć u stanu i neprestano mi se prijeti? Molim Vas za pomoć s obzirom na to da smo iselili iz tog stana i sada živimo s roditeljima zbog nemogućnosti fizičke, psihičke i financijske da tražimo drugi podstanarski stan, a "luđaci" nas maltretiraju i neprestano prijete. Unaprijed hvala na pomoći.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija