Jump to content

Lucidan lik

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Lucidan lik objavio

  1. Dakle, jučer sam dao otkaz (SPORAZUMNI RASKID UGOVORA O RADU). Iz računovodstva su mi rekli da to nije sporazumni raskid nego REDOVITI OTKAZ UGOVORA U RADU, ali da nema veze i uzeli su moj zahtjev (SPORAZUMNI...). Nisu ništa potpisali (samo je moj potpis na raskidu ugovora), ali su me odjavili isti dan (mirovinsko i porezna). Dali me poslodavac može naknadno tužiti jer nisam odradio otkazni rok?
  2. Na stranicama zavoda piše: Dali to znači da mi obvezno zdravstveno normalno važi u slučaju da sam dao otkaz (odjava 1.6), a u drugoj firmi počinjem raditi 15.6 jer nije prošlo više od 30 dana??? Pitam jer mi gospođa koja radi na tel. informacijama (HZZO) kaže da se moram njima javiti odmah nakon što sam dao otkaz. Ona veli jedno, a informacije na webu drugo. A što kaže ZAKON???
  3. Poštovani, danas sam dao otkaz (pismeno) koji sam urudžbirao kod tajnice. Zanima me dali postoji zakonski rok do kada se poslodavac mora pismeno očitati i definirati mi do kada moram raditi i šta ćemo sa neiskorištenim godišnjim u slučaju da mi ne dozvoli njegovo korištenje za vrijeme trajanja otkaznog roka?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija