Jump to content

Zutimacak

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Neznam točno. znam samo da traži podatke zbog koje vrste bolesti ste bili na bolovanju. Gdje se može prijaviti takvo kršenje zakona? Inspekcija rada,ili neka druga ustanova?
  2. Pozdrav,danas me nakon povratka iz bolovanja poslodavac pozvao na razgovor i zatrazio da ispunim formular na kojem moram napisati zbog koje bolest sam bila na bolovanju. Donijela sam im doznake(potvrdu od obiteljskog ljecnika za sve dane bolovanja).Zar to nisu povjerljivi podatci,i informacije osobne prirode? Da li poslodavac krsi koji zakon i jesam li im dužna reći zbog koje bolesti nisam bila na poslu i na koji clanak zakona se mogu pozvati ako odbijem dati informaciju
  3. Bio sam u uredu za prost.uređenje i rekli su mi da ,legalizacija nije moguća nego se ide redovnim putem. Zahvaljujem na svim odgovorima
  4. Natkriveno je stepenište. Nazalost i ja sam mislio da je sve ok. Dok nisam sam izmjero kucu koju su zapoceli moji roditelji i eto problema. Mene brine to sto je izgrađeno poslije 2011 god i tog dijela nema na ortofoto. Nadam se da ce mi ured za prostorno uređenjde pomoci (a nisu bas susretljivi) i da nece doci do rusenja. Znaci trebam arhitekta koji ce napraviti novi projekt?
  5. Kuća je u skladu sa prostornim planom.Znači može se legalizirati redovim putem kako ste napisali i nema veze to što se to stepenište ne vidi na ortofoto snimci jer je izgrađeno 2012? Jesam dobro razumio? "Izmjene tijekom građenja kojima se utječe na ispunjavanje bilo kojeg temeljnog zahtjeva za građevinu, osim na temeljni zahtjev sigurnosti u slučaju požara, a kojima se ne mijenja usklađenost građevine s utvrđenim lokacijskim uvjetima, investitor može učiniti na temelju izmjene i/ili dopune glavnog projekta koji je sastavni dio građevinske dozvole na temelju koje se gradi, s time da izmjenu i/ili dopunu građevinske dozvole ishodi prije podnošenja zahtjeva za izdavanje uporabne dozvole." Našao sam članak zakona, je li to članak na koji ste se referirali?
  6. zaboravio sam napomenuti da je stepenište natrkiveno iznad ulaza (nije cijelo natkriveno)
  7. Natkriveno je stepenište. Nazalost i ja sam mislio da je sve ok. Dok nisam sam izmjero kucu koju su zapoceli moji roditelji i eto problema. Mene brine to sto je izgrađeno poslije 2011 god i tog dijela nema na ortofoto. Nadam se da ce mi ured za prostorno uređenjde pomoci (a nisu bas susretljivi) i da nece doci do rusenja. Znaci trebam arhitekta koji ce napraviti novi projekt?
  8. Kuca je ucrtana i ima kucni broj. Otisao sam u ured za prost.uređenje jer mi je potrebna uporabna dozvola tamo mi je rečeno da prvo moram ishoditi rjesenje o izvedenom stanju. Mene zanima je li moguca legalizacija naknado dogradenog djela ako je potrebno i cijele kuce. Dograđeni dio sluzi kao stepeniste ispod kojeg je zatvorena prostorija i sluzi kao ostava. Kakva je sad procedura?
  9. Poštovani,molim za pomoć naime, posjedujem građevinsku i lokacisku dozvolu iz 1989 god za koje nije potreban projket već su određeni gabariti kuće 12x10 m P+1. Kuća je započeta u roku te je izgrađena van gabarita,10x14 m cca. Godine 2012 nadograđen je dio od 14m2 koji se ne vidi na ortofoto karti jer je izgrađen nakon 2011. postoji li mogućnost legalizacije dijela koji je izgrađen nakon 2011 a spojen je sa postojećom kućom i služi kao ulaz na 1 kat. Hvala na odgovoru
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija