Jump to content

Vanja0701

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Lijep pozdrav, zanima me da li imam pravo na razliku alimentacije,situacija je takva da je plan potpisan na centru 2.11 sa iznosom na 800 kn (do tada je iznos bio 600kn),bivši muž je nakon 2.11 i dalje plaćao 600 kn,a tek nakon službenog rješenja o rastavi 28.2,počeo je plaćati 800 kn! Da li ja za ta 4 mjeseca imam pravo tražiti naplatu te razlike po 200kn za svaki mjesec ili on do 28.2 nije bio dužan plaćati 800kn kako je navedeno na planu od 2.11?
  2. Strašno nešto.... meni je pravnica na centru bila zgrožena sa tom idejom kad sam ju pitala sto da napravim i isto rekla da je to varanje države... a u telefonskom razgovoru,mi je pravnica na HZZO rekla da oni porodiljni/rodiljni ne provjeravaju,osim ako nemaju neku dojavu da se krši zakon,te da ako dobe prijavu da onda reagiraju?! Sutra se spremam ići k njima,a sad me sve strah šta će me dočekati kad ste mi to napisali... najgore je to šta naše dijete ide početkom 6.mjeseca na operaciju,a gospon bi odmarao,a ne znam tko bi se onda za to dijete trebao brinuti kada izađe iz bolnice... ? hvala na informaciji,Morat ću se za sutra jaaaaako dobro pripremiti ?
  3. Bivši suprug i ja smo razvedeni,sudska odluka je da dijete živi samnom,on ga vida dva-tri puta tjedno! Dijete ima 3 godine,on želi koristiti porodiljni u trajanju od dva mjeseca,ali ne kako bi provodio vrijeme s djetetom nego da bi išao raditi na sezonu,na HZZO tvrde da on ima pravo na ta dva mjeseca iako ne živi s djetetom,czss tvrdi da nema pravo jer je to varanje države,a pravna služba hzzoa tvrdi da se njih ne tiče da li on živi sa djetetom ili ne,a budući da dijete ide na operaciju,a zbog njegovog porodiljnog ja ne mogu koristiti bolovanje kako bi njegovala dijete nakon izlaska iz bolnice,sto dalje učiniti?!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija