Jump to content

Johny33

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. To me najviše i zanimalo, da li postoji zakonska mogućnost ovrhe bez predizanja pošiljke. Ako je tako onda mi i nema druge opcije do podignuti i poslati žalbu. Jel koliko vidim iz vlastitih i tuđih iskustava država je sve ažurnija u naplati svojih potraživanja, pa se nije sa "rogatim bost".
 2. Ostavio je poštar obavijest. Znači koliko shvaćam i kad ne bih predigao rješenje na pošti ne bih mogao izbjeći naplatu kazne? Npr. na račun zastare? Već mi je dva puta stizale takve pošiljke (na mene i firmu) koje ne bih stigao predići jer bi bio na terenu. Nikad nisu ništa prisilno naplatili u vidu ovrhe. Ako je tako onda mi nema druge nego podignuti rješenje na pošti i poslati prigovor.
 3. Pozdrav Zbog zdravstvenih problema i nedovoljno novca (sezonski poslovi) odlučio sam "zatvoriti" firmu ne predajom GFI (zadnji predan za 2015.). Prošlo ljeto su mi stigle kazne na moje i firmino ime. Svoju od 350kn sam platio, dok firminu ne. Danas su mi stigle opet (prekršajni nalog FINA na moje i firmino ime). Kako nisam bio kući, a ukućani i inače ne primaju moju poštu poštar je ostavio obavijest. Sad mene zanima dali če ih FINA nekako naplatiti (ovrha i sl.) ako nisam dobio rješenje odnosno kaznu. Za firmu me baš i ne zanima jel sam uvidom u sudski registar vidio da su
 4. Natjecaju pise da je zalbeni rok 15 dana od objave rezultata. Žalba je poslana odmah po rezultatima. Sad mene muci koliki je njibov rok za očitovanje da zbnam sljedeci potez planirat
 5. Javio sam se na natječaj za posao u jenoj javnoj ustanovi. Iako više godina radim u istoj sezonski ove godine sam dobio odgovor da nisam odabran. Nekako sam saznao za niz nepravilnosti u natječaju, te sam na rješenje napisao žalbu. Zanima me koliki je zakonski rok za očitovanje na žalbu, te jeli se natječaj "pauzira" za vrijeme žalbenog postupka.
×
×
 • Napravi novi...