Jump to content

RamonaFlowers

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Neću stići preuzeti novu osobnu jer mi se sad namjestio i praznik a u ponedjeljak idem na glazbeni festival u Zagrebu, zanima me jel mogu imati problema ako me na ulazu pitaju osobnu iskaznicu a ja imam samo ovu potvrdu. Potvrda će mi još vrijediti, neće isteć 30 dana još. Hvala.
  2. Na istom sam prebivalištu već 20 godina, ali kako sam zeznula stvar s tim da nisam vodila računa do kad mi traje osobna prošlo je tako pola godine već pa sam našla ovdje na forumu da trebam ponovo prijaviti prebivalište. Tata kao vlasnik stana bi došao sa mnom da da suglasnost na šalteru. Ne znam jesam li ja što krivo shvatila, jel trebam onda uopće prijaviti prebivalište?
  3. Hvala! Vidila sam neke informacije da treba čekati provjeru prebivališta pa tek onda predati zahtjev za osobnu pa me zbunilo.
  4. Istekla mi je osobna iskaznica i malo kasnim sa izradom nove. Vidim da trebam ponovo prijaviti prebivalište. Uglavnom, zanima me mogu li odmah isti dan podnijeti zahtjev za novom osobnom iskaznicom nakon što prijavim prebivališe? Ili treba čekati? Ne znam kako ide taj postupak.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija