Jump to content

sterop

Korisnik
  • Broj objava

    270
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ta emisija je čisto reda radi ,u takvoj jednoj emisi o malignim bolestima trebao je sudjelovat i moj brat ali su ga zvali i rekli da je došlo do izmjene ..toliko o emisiji ..
  2. Za udrugu a druga JPJ (zanemarite)
  3. Ja sam prvi bijeli potpisao 04.10 1991 ,pa zeleni 1993 pa opet bijeli ,kvaka sa jednim malim dodatkom koji su svi naknadno potpisali nesvesno i taj mali dodatak pobija sve ugovore .........
  4. Nađeš si ratnog zapovjednika napišeš sam ratni put,odete do Javnog Bilježnika ovjerit 47 kn i jedan primjerak pošalješ za Karlovac jedan fotokopiraš i predaš di trebaš dok ti ne stigne original koji če biti istovjetan ovom koji si ti napisao samo sa pečatom.
  5. Več sam negdje odgovorio zvao sam i ja u vezi toga pitanja,odgovor je glasio kada napunite 65 godina starosti onda če vam se početi isplačivati ,zato što je to zakonski tako napravljeno ,e sad što smo mi otišli ranije u mirovinu to je kriv sabor što nije to drukčije izglasao to jest donio odgovarajuči ZAKON.
  6. Manje mirovine za sve s "drugim stupom" Ako uz prvi mirovinski stup štedite i u drugom stupu, mirovina bi, suprotno očekivanju, mogla biti još i manja, javlja HRT. Naime, dio iz drugog stupa je malen jer niste mnogo uštedjeli, a iz prvog ćete dobiti manje zato što ste uključeni u drugi. Drugim riječima, umjesto većih mirovina, oni koji sada odlaze u mirovinu dobivaju manje nego što bi dobivali da su ostali samo u prvom stupu. Mirovinski fondovi od početnih više od 11 posto prinosa na godinu, ove godine bilježe minuse. No tvrde da to nije zabrinjavajuće jer je riječ o dugoročnoj štednji koja ima "dobrih i loših godina".
  7. Zvao i ja ali bila žena ljubazna i rekla ovako kad ispunite uvjete za starosnu mirovinu iliti 65 godina onda če vam se početi isplačivat ............
  8. Pa to on izgleda nas sve uči kako sliku postavit?
  9. Koliko se ja sječam a bilo je to dosta davno tih provokacija je bilo i prije znači ništa novo ,ili je čak možda i ovo gore što čovjek reče istina ,nisu sposobni obavljat posao za koji su izučeni pa im dali da popuju po komisijama ,Žalosno.
  10. Bez toga takve najviše vole ,a i najlakše ih se riješavaju ,moj prijedlog i dalje ostaje snimi razgovor i pusti im isti vidječeš promjene!
  11. Snimi razgovor drugi put na Mob pa im ga pusti!
  12. Neznam odakle si alu u Osijeku ljudi čekaju na dnevnu i po par godina ,da pomaže pomaže poslije drži jedno vrijeme ljepo bi bilo kada bi mogao svake godine barem jednom iči idi ne pitaj više ništa sve češ vidjet tamo i niko ne grize već suprotno pomaže,i kaži hvala bogu pa ti je dok. prepoznala da ti je to potrebno!pozzzzz.
  13. Žalosno da čovjek koji se borio za ovu državu ne može na more !
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija