Jump to content

sterop

Korisnik
  • Broj objava

    270
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je sterop objavio

  1. Ta emisija je čisto reda radi ,u takvoj jednoj emisi o malignim bolestima trebao je sudjelovat i moj brat ali su ga zvali i rekli da je došlo do izmjene ..toliko o emisiji ..
  2. Za udrugu a druga JPJ (zanemarite)
  3. Ja sam prvi bijeli potpisao 04.10 1991 ,pa zeleni 1993 pa opet bijeli ,kvaka sa jednim malim dodatkom koji su svi naknadno potpisali nesvesno i taj mali dodatak pobija sve ugovore .........
  4. Nađeš si ratnog zapovjednika napišeš sam ratni put,odete do Javnog Bilježnika ovjerit 47 kn i jedan primjerak pošalješ za Karlovac jedan fotokopiraš i predaš di trebaš dok ti ne stigne original koji če biti istovjetan ovom koji si ti napisao samo sa pečatom.
  5. Več sam negdje odgovorio zvao sam i ja u vezi toga pitanja,odgovor je glasio kada napunite 65 godina starosti onda če vam se početi isplačivati ,zato što je to zakonski tako napravljeno ,e sad što smo mi otišli ranije u mirovinu to je kriv sabor što nije to drukčije izglasao to jest donio odgovarajuči ZAKON.
  6. Manje mirovine za sve s "drugim stupom" Ako uz prvi mirovinski stup štedite i u drugom stupu, mirovina bi, suprotno očekivanju, mogla biti još i manja, javlja HRT. Naime, dio iz drugog stupa je malen jer niste mnogo uštedjeli, a iz prvog ćete dobiti manje zato što ste uključeni u drugi. Drugim riječima, umjesto većih mirovina, oni koji sada odlaze u mirovinu dobivaju manje nego što bi dobivali da su ostali samo u prvom stupu. Mirovinski fondovi od početnih više od 11 posto prinosa na godinu, ove godine bilježe minuse. No tvrde da to nije zabrinjavajuće jer je riječ o dugoročnoj štednji koja ima "dobrih i loših godina".
  7. Zvao i ja ali bila žena ljubazna i rekla ovako kad ispunite uvjete za starosnu mirovinu iliti 65 godina onda če vam se početi isplačivat ............
  8. Pa to on izgleda nas sve uči kako sliku postavit?
  9. Koliko se ja sječam a bilo je to dosta davno tih provokacija je bilo i prije znači ništa novo ,ili je čak možda i ovo gore što čovjek reče istina ,nisu sposobni obavljat posao za koji su izučeni pa im dali da popuju po komisijama ,Žalosno.
  10. Bez toga takve najviše vole ,a i najlakše ih se riješavaju ,moj prijedlog i dalje ostaje snimi razgovor i pusti im isti vidječeš promjene!
  11. Snimi razgovor drugi put na Mob pa im ga pusti!
  12. Neznam odakle si alu u Osijeku ljudi čekaju na dnevnu i po par godina ,da pomaže pomaže poslije drži jedno vrijeme ljepo bi bilo kada bi mogao svake godine barem jednom iči idi ne pitaj više ništa sve češ vidjet tamo i niko ne grize već suprotno pomaže,i kaži hvala bogu pa ti je dok. prepoznala da ti je to potrebno!pozzzzz.
  13. Žalosno da čovjek koji se borio za ovu državu ne može na more !
  14. Nisam siguran i ne tvrdim ali neki dan mi prijatelj rekao da su im i uz ostalo ukinuli Minuli rad .Pa ako nije istina kad dobijete liste vi to koji još radite pobite.!
  15. sterop

    Sprdnja

    Jesi zadovoljan(Zadovoljstvo bi mi bilo srest se u četiri oka)
  16. Pa dobro kolika je sada najmanja mirovina koju možeš dobit kao djelatni sastav,jer prijatelja puklo srce ima 15g aktivne ali mu fali za 6a u ZG proglasili ga nesposobnim za daljnju službu šta taj čovjek da sada očekuje,nema PTSP nema ranjavanje,fali mu 14mjeseci za 6a.dobio otpremninu tri plaje i sad čeka sljedeči mjesec da vidi koliko če dobijat love prije mirovine?
  17. Zanimljivo če izgledat ti naši vojnici budućnosti sa štapovima šetat po vojarni
  18. Što se tiće moje gramatike to je moj problem a ti ako nemaš pametnijeg posla,ti ispravljaj svoju djecu a mene se u tom pgledu mani.A kao drugo ja se potpisujem kako meni odgovara a ne tebi ili večini,ovo sve što si do sad napisao a to između nas je več drugi put smatram osobnom uvredom ,i mislim da ne sliči jednom Moderatoru da konstantno se kaći za jednu te istu stvar,ako ti ja smetam ili ti stvaram problem stavi mi zabranu ili me totalno iskljući iz foruma ,ja ismijavanja i zajebanciju na svoj raćun ne trpim ako ljude nepoznam ili im ja to ne dozvolim.Nesjećam se kada sam se zadnji put ja tebi obratio ali ti očigledno uživaš mene pod.....t pa prijatelju ili neprijatelju moj uzmi kako hočeš mani me se .Ili se idi lječit . Sliku sa 25 kb na 10 kb editirao Mrljavac.
  19. DO 14.02 plus 60 dana a brat bratu biće im vrijednost jedno 100 do 200 kuna
  20. Več me i strah logirat se ako ima više od 10 korisnika jednostavno u zadnje vrijeme počelo je učestalo se pojavljivat ono famozno:DOMAIN UNAVAILABLE kao da smo nekom stali na žulj ili postoji neka veča sila, moli bih jedno malo objašnjenje zahvaljujem unaprijed :hvala:
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija