Jump to content

Antonija29

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Bivsi suprug je ulozio zalbu na odluku suda za povecanjem alimentacije, vidim na stanici da je predmet na Županijskom u Zagrebu od 14.02. ove godine. Koliko se ceka na odluku? Hvala
  2. Hvala Vam na odgovoru. Malo mi je to sve bilo traumaticno, pomislila sam da nisam razumjela.
  3. Pozdrav, upravo mi je zavrsilo saslusanje na sudu za povecanje alimentacije. Sutkinja nije izrekla usmenu presudu nego je zakazano izricinje presude za mjesec dana. Jel moguce da nisam cula ili stvarno nista nije rekla u niciju korist?
  4. To sto sam sama financirala sve ekskurzije oba djeteta, ljetovanja, skolovanje, ni lipe ne daje za njih ni u kome smislu, moze li to biti razlog? Pripreme za drzavnu maturu, upis na fakultet? Laptop za mlađe dijete?
  5. Pozdrav svima U 3.mjesecu sam preko odvjetnice podnjela tuzbu na sud za povecanje alimentacije za dvoje djece u dobi 13 i 17 godina. Djeca su sada starija godinu dana, otac ima privatni posao i radi u gradskoj firmi odnedavno. Djecu ne viđa niti sudjeluje u didatnim troskovima. Placa uredno 1000kn po djetetu. Starije dijete ima zdravstenih problema jos od prije ali sam prisiljena na bolovanja i ceste godisnje odmore zbog brige o njemu jer otac ne zeli komunicirati uopce. Kako prolazi povecanje na sudu?
  6. Lijep pozdrav, Razvedeni smo oko pola godine, on zanemaruje djecu i ne pridrzava se rijesenja iz centra. Stalno neki konflikti s njim. Vrhunac je bio kad je sina (16) u gradu uhvatio za vrat i udario sakom u glavu. Prijavili smo policiji i sad me zanima sto dalje.
  7. Puno hvala na odgovoru. Sudski postupak pokrecem tuzbom preko odvjetnika ili?
  8. Imam problem sa bivsim suprugom. Razvedeni smo oko dva mjeseca iako vec pola godine ne zivimo zajedno. Razvod je bio sporazuman i sve smo usjeli dogovoriti uz puno muke. On je stao u nasoj kuci i isplatio me za sto smo sastavili ugovor kod odvjetnika i sve se dogovorili. Po svoje stvari sam isla u dva navrata sto je bilo jako mucno zbog njegovog vrijeđanja i maltretiranja. Jos uvijek imam nekih stvari koje mi trebaju. Jos mi je i neka posta stigla sa suda iz gruntovnice za stan koji sam kupila i neda mi ju. Svaki puta kad pocnemo komunikaciju oko djece nakon par normalnih recenica on krene sa vrijeđanjem i maltretiranjem. Alimentaciju sam naivno prihvatila 2000 kn uz dogovor da ce mi tenkirati auto 500 kn koliko potrosim jer vozim djete u skolu. O djeci se ne brine uopce. Sa starijim djetetom nema nikakav kontakt jer je svaki zajednicki trenutak iskoristio da prica o meni u negativnom kontekstu. Sa mlađim se viđa u prosjeku sat vremena tjedno. Mene zanima trebam li prijaviti centru njegovo ponasanje prema djeci za sto imam cak i dokaze u porukama, gdje vrijeđa mene pa i njih? Kako da dođem do svojih stvari? I mogu li dici iznos alimentacije s obzirom da u nicemu nesudjeluje, a djeca imaju 12 i 16 godina? Starije djete ima zdravstvenih problema i sve obavljam sama nakon razvoda. Unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija