Jump to content

kranjo696

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Eto, napokon se dokopao predmeta. Veci dio je ostavinska raspodjela, a pravo sluznosti definirano je sljedećim crtezom: Skica Ono sto mene zanima je da li pravo sluznosti prolaza uključuje i prolaz vozilima, te da li mogu tražiti da se služnost preseli na druga tri metra (dalje od moje kuće vidjet cete na skici sto mislim) jer je iznad ova tri metra sagradena soba a prostor dolje je natkriven i moze se koristit kao nadstrešnice za auto ili terasa.... I kako to najlakše i najjeftinije izvesti. I ako nemaju pravo nikakvog prolaza osim prolaza pješice, zašto je pobogu definirana sirina od 3m. Unaprijed Vam zahvlajujem na savjetima
  2. Ne, doslovno samo ova dva reda teksta, jedino sto sam brojeve cestica zamijenio sa x i y. Da li je ovo sa RZ oznakom referenca na neki dokument iz kojeg bi se mozda moglo vise saznati? Gdje bih to mogao pitati, te imam li ja kao "nevlasnik" pravo uvida u to?
  3. Pozdrav forumu i znalcima, imam pitanje Kao teretni list u ZK izvatku nekretnine koju bih kupio (čkbr. xxxx) upisano je sljedeće: Pošto nije definirano o kakvoj vrsti prolaza se radi zanima da li "prolaz" označavamo sam prolaz pješice, ili bih morao omogućiti i prolaz automobilom i svim ostalim čudima koja se spominju u zakonu? Također me zanima da li postoji zakonom propisana širina prolaza koju bih morao omogućiti vlasniku čkbr. yyyy jer trenutno između dvije čestice ne postoji ograda što bih ja ukoliko postanem vlasnik volio promijeniti. Prodavatelj tvrdi da se radi strogo o prolazu pješice, jer bi u suprotnom pisalo prolaza i provoza. Unaprijed zahvaljujem na pojašnjenju.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija