Jump to content

sanlukmarin

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Na kući je izgrađena terasa,prije više od 20 godina,od strane bivših vlasnika.Kuća ima građevinsku dozvolu,ali nije unesena (ucrtana)u katastar.Terasa je umjesto krova od garaže,nije u građevinskom elaboratu.Može li me susjeda tužiti zbog terase(bila je prisutna pri gradnji,nije se tada žalila)?
  2. Pisala sam na stvarnom pravu temu "zid između garaža",nitko mi ništa nije odgovorio.Inače,izgleda da se ne snalazim dobro na ovom portalu.Dobih tvoju poruku,no neki problem je vidjeti je ili doći do nje... 

    1. drot13

      drot13

      Da je netko upoznat s takvom situacijom, odgovorio bi ti.

      Što se tiče poruka, desno gore na ekranu pored trokutića s uskličnikom imaš dva oblačića, pa ako imaš poruku, klikneš tamo.

  3. Molim za savjet...susjeda je izgradila zid između naših dviju garaža...time mi je jako otežala ulazak u garažu i zaklonila pogled dok izlazim pa nisam sigurna hoće li me netko lupiti.Kad sam kupovala kuću,između naših garaža bilo je okretište,dio puta namjenjen da se auti mimoiđu,jer je uska slijepa ulica..Tako je stalo u elaboratu kuće i to su izjavili susjedi,koji su prodali zemlju za izgradnju naše dvije kuće(mi smo drugi vlasnici)...taj je put(nije plaćen vlasnicima)ucrtan u GUP našeg mjesta iz 1980-te.Sad toga nema,ni u katastru,ni u zemljišniku,ispada da je prostor ispred njene garaže njezin,a moje moj...postoji još neka karta,mapiranje iz 1990,gdje je taj put ucrtan.Da sam znala da neću moći do garaže(pola sata uvlačenja uz muževo navođenje),ne bih nikada kupila kuću...više od 20 godina tako ulazim i izlazim,a kuća je izgrađena negdje 80-tih prošlog stoljeća i uvijek se tako ulazilo...koje šanse imam u tužbi,da se sruši taj zid?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija