Jump to content

Diana1966

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Puno hvala još jedanput. Da li žalba odgađa ovrhu.
  2. Oprostite sto Vam još smetam. Ali znate li možda koliko moze najkraće trajati do oduzimanja nekretnine. Hvala, hvala.
  3. Meni je to radio odvjetnik ali čini mi se da sam sa krivom obratila. Da li sada da mjenjam odvjetnika ili ce on znati kako postupiti sada. Hvala
  4. Vlasnik ove nekretnine je suprug, a ja sam suduznik i imam nekretninu na svoje ime. Da žalili bi se po tome. Vec smo skali žalbu na ovrhu na novčanim sredstvima ali nismo dobili odgovor nego ovo rješenje. Postupak na novčanim sredstvima je bio u 7 mjesecu, a ovaj sada u 9 Zanima me da li ce me oni vec kroz par dana izbaciti iz kuće ili to traje duže.
  5. Prvo su išli na novčana sredstva. Žalila bi se po presudi u slučaju svicarca. Jer je kredit u svicarcima i dug je 600000 kn.
  6. Danas sam dobila rjesenjevsudavo ovrsi na nekretninu. Koliko sada traje taj postupak i da li žalba odgađa postupak.
  7. Još jedanput hvala, malo ste me umirili. Ja sam mislila da ce me vec za mjesec dana izbaciti. Nekretnina vrijedi bar 150000 e, a tu živimo dvije obitelji i do sada smo 10 g. otplaćivali uredno premda je kredit bio u svicarcima. Ja sam na neprekidnom bolovanju id 2015 g i to je poremetilo sve. Ali posto je to stambeni kredit jako sam u strahu da cemo ostati na ulici.
  8. Dug nam je oko 5000 e, a cjelokupni oko 75000 e. Da jer smo blokirani a nekretnina je nasa.
  9. Znaci li to da kad je postupak pokrenut nije još to konačno. Moze se još uvijek postići neki dogovor prije oduzimanja nekretnine. Mene je strah da ce mi oni za kratko vrijeme oduzeti nekretninu.
  10. Koliko obično traje pokretanje ovrsnog postupka. Banka nam je dala kratak rok da uplatimo dugivanje ali mi nismo uspjeli pa me zanima trajanje pokretanja ovrhe i postoji li mogućnost nagodbe i kad je ovrha vec pokrenuta. Hvala
  11. Zanima me kako ide postupak ovrhe nad nekretninom, kada banka otkaze ugovor. Ide li odmah ovrha ili postoje još kakve mogućnosti.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija