Jump to content

DaisyEmme

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je DaisyEmme objavio

  1. Pozdrav. Prije jedno 6 godina imala sam nekoliko razgovora sa psihijatrom (sama sam se na to odlučila). Nakon tih nekoliko razgovora prepisao mi je tablete, vjerojatno za depresiju, koje sam podigla, odlučila da ih neću piti te punu, neotvorenu kutiju vratila svojoj liječnici opće prakse. Par godina kasnije, kada sam išla na liječnički za vozački dogodio se problem. Pogrešno mi je unesena F dijagnoza - lječeni alkoholičar. Tada kad je to bilo imala sam 18 godina, a išla sam polagati s 20. Nisam mogla dobiti potvrdu dok nisam nekako iskopala onaj izvještaj što psihijatar ispiše nakon svakog razgovora na kojemu piše da je sve okej (ili da nije). Sad imam 24 godine i vidim da će to stvarati probleme u budućnosti, a može i ozbiljno utjecati s nekim mogućim zdravstvenim problemima. Nisam alkoholičar, niti lječeni alkoholičar. Zanima me može li se ta dijagnoza obrisati s obzirom na to da je pogrešno unesena i da je to bilo prije 6 godina?
  2. Meni je nakon 2 mjeseca stigao pridjelog rješenja od gpp-a. Prijedlog je da platim 2700 kn (može i obročno), ako platim odmah dobijem 25% popusta. S tim da su napisali da su ipak bila 3 tramvaja u pitanju, a ne dva. Zvala sam broj koji je na papiru, žena je jako susretljiva, ali rekla mi je da nemam pravo na žalbu, već da jedino mogu pisati molbu pa mi možda to smanje. Planiram otići tamo i zamoliti da mi oproste jer isto nisam iz Osijeka i parkirala sam tamo jer je već bilo parkiranih vozila.
  3. A kao sto pise gore, najvise me zanima sto ce biti ako osiguranje to odbije? Hoce li gpp tuziti mene osobno? I ako hoce mogu li se tada zaliti i kolika je sansa da prode zalba jer, ponavljam, student sam.
  4. Parkirala sam auto iza vec parkiranog automobila blizu tracnica kojima prolazi tramvaj, misleci da ce tramvaj imati dovoljno mjesta da prodje s obzirom na to da je vec bilo auta parkiranih na istom mjestu. Pola sata kasnije sam se vratila i zatekla policiju, dva tramvaja kako cekaju, novinare i gospodu iz gpp-a. Policija mi je naplatila kaznu od 300 kn, a gospoda iz gpp uzela podatke i policu osiguranja. Zanima me sto ce se dogoditi ako osiguranje odbije platiti to. Zastoj koji sam prouzrocila bi kostao oko 4000 kn. Student sam i ne radim, auto je na moje ime. Takoder me zanima sto mogu uciniti ako novinari objave fotografiju mene i mog automobila?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija