Jump to content

Belamar

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zahvaljujem na odgovoru. Pošto je zabrana samo za RH, može li bez problema ući u drugu zemlju EGP-a iz RH? Ima schengen vizu. Ili mora skroz napustiti EGP tj. otići u treću zemlju, pa se vratiti u EGP?
  2. Pozdrav svima. Suprug stranac koji je bio na privremenom boravku u Hrvatskoj dobio je rješenje da se protjeruje iz R.Hrvatske jer je sigurnosna agencija dostavila dokument iz kojeg proizlazi da postoje zapreke za nastavak boravka vezane za javni poredak i nacionalnu sigurnost. Nema nikakvog daljnjeg objašnjenja. Zabranjuje mu se ulazak i boravak u Hrvatsku na 10 godina te je dužan napustiti EGP odnosno Hrvatsku. Imamo pravo na žalbu u roku 15 dana. Da li se ova zabrana odnosi na Hrvatsku, kako je napisano, ili na cijeli EGP. Da li Hrvatska može unositi zabrane u SISII? Unaprijed zahvaljujem na svakom komentaru, savjetu i pomoći.
  3. Pozrav svima Suprug stranac koji je bio na privremenom boravku u Hrvatskoj dobio je rješenje da se protjeruje iz R.Hrvatske jer je sigurnosna agencija dostavila dokument iz kojeg proizlazi da postoje zapreke za nastavak boravka vezane za javni poredak i nacionalnu sigurnost. Nema nikakvog daljnjeg objašnjenja. Zabranjuje mu se ulazak i boravak u Hrvatsku na 10 godina te je dužan napustiti EGP odnosno Hrvatsku. Imamo pravo na žalbu u roku 15 dana. Da li se ova zabrana odnoci na Hrvatsku, kako je napisano, ili na cijeli EGP. Da li Hrvatska može unositi zabrane u SISII? Unaprijed zahvaljujem na svakom komentaru, savjetu i pomoći.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija