Jump to content

hattrick

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim vas malu pomoc,pisem zalbu na presudu gradanskog opcinskog suda zagreb,e sada dole na dnu pise žalba se podnosi pismeno u 4 primjerka putem ovog suda županijskom sudu. Znaci buni me ovo nakraju putem ovog suda zupanijskom sudu,znaci na koga da naslovim žalbu Općinskom građanskom sudu ili Županijskom sudu??
  2. Sta se ovrha moze dva puta pustit,prvi put po njihovom nisu se naplatili,kako ce onda po drugi put pustit ovrhu?dali se smije ponovno pustiti ako prvi put se nisu naplatili?
  3. Poz ljudi,situacija je sljedeca.2012 prekinuta vip pretplata i nastao dug,pisan prigovor i nikada mi nije doslo nikakvo sudsko rjesenje vezano za to. Ove godine od odvjetnickog drustva koje ih zastupa dolazi mi izvansudska nagodba gdje se odricu kamata i traze da se uplati 5000kn,izvansudska nagodba mi dolazi u 3 mjesecu ove god i rok mi je do 30.6 za uplatu. Kako nisam dobio sudsko rjesenje nikad od suda nazvao sam odvjetnicki ured te iz doticnog kazu da je rjesenje 2014 doneseno i da ovrha nije bila uspijesna(meni to sve cudno jer bi znao da je bilo na naplati a racun u blokadi). Rekli mi da odem na sud u zapresicu pa da tam trazim rjesenje,dosao sam na sud i zena nemoze to odmah izvadit jer je proslo par god i u arhivi trebam platit da mi izvade,opet kontaktiram odvjetnicko drustvo i trazim njih rjesenje te mi šalju rjesenje putem meila. znaci meni sta je cudno kako da odmah nisu sjeli na racun nego sad poslali nagodbu i to sa rokom od 3 mjeseca??? te zasto meni nije doslo rjesenje doma.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija