Jump to content

Vesna976

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Vesna976 objavio

  1. Ja vam mogu odgovorit na drugo pitanje. Nedavno je moj poznanik kupio poslovni prostor pod najmom. Nikakav problem nije bio za promjenu vlasnika samo dok se ugovor o najmu poštiva.
  2. Molim pomoć ako tko zna, U prilici sam kupiti brodicu. Čovik koji mi je prodaje ima na papiru ručno napisan ugovor. Na kojem su prodavatelj, kupac te svjedok. Potpisani od svakog. Ovaj ugovor je sklopljen 2004g. i nije ovjeren od strane javnog bilježnika. U međuvremenu je prodavatelj-vlasnik brodice preminuo. A brodica je ostala na preminulom. Da li ovaj papir uopce vrijedi uz knjižicu plovila? Hvala!
  3. Molim ako netko zna sta mi je ciniti? Prije mj. dana muz imao prometnu u kojoj je nastala samo mterijalna steta. Druga strana priznala krivnju sve poslikano i prijavljeno. Sad mi osiguravajuća kuca isplatila nekakav iznos na račun, bez ikakve najave, bez ikakvog papira, bez icega. Navodno nekakav nesporni dio. Pošto to nije ni priblizno iznosu koji je stvarno potreban za popravak vozila, mogu li se ja zalit na taj iznos ili kako to vec ide? Hvala
  4. Otac je preminuo prije 4g. i bila je ostavinska rasprava. Ja i brat smo se odrekli svega u korist matere. E sad se ispostavilo da je pok. otac naslijedio od svog oca u nekakvoj stambenoj kuci 1,75m2 prostora. Mi to nismo naveli u ostavinskoj raspravi jer nismo ni znali za to. Gospođa koja je većinski vlasnik te kuće (više od 80%) bi od mene i brata odkupila taj naš udio i mi smo se složili sa tim. Sad me zanima šta mi trebamo učinit pošto to nije navedeno u ostavinskoj, taj udio je još uvijek na pokojnom ocu. Moramo li mi taj udio prebacivat najprije na sebe ili se može bez toga obavit prodaja kod javnog bilježnika?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija