Jump to content

Lana05

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Puno vam hvala. Svsko fobro zelim. ??? Milim samo jos ovo. Ja ne znam kolike su zatezne kanate na 800 kn i na 1200 kn. Neznam kog pitati. Phno ste mi pomogli i jos jednom zahvaljujem. Bitno mi je da ja to mogu bez sina poceti rjesavati. Lp, ???
  2. Da li u tu ovrhu spadaju one tri godine u kojima mi jd Centar placao pola alimentacije? Jer mi je prije 6 mjeseci rekao, ali njemu se ne smije vjerovati jer puno laze, da mu je Centar za soc. skrb u biti FINA ovrsila onih 600 kn koje mi je Centar placao umjesto njega ali samo pola alimentacije Znaci trebam sa rjesenjem otici na FINU i to je sve sto moram napraviti da bifobiki bar nesto sto hodinama nije ispoštovao.
  3. Pravomocna presuda razvoda braka, te isplata alimentacije i vidjanje oca i djeteta su donesrni 2009-te godine h 09. mjesecu. On nije ispostovao dosta toga. Alimentaciju nije platio od 2013-te od kasa mi je Centar pkacso tri godine 600 kn (pola alimentacije). Kad mi je Centar ukinuo tih 600 kn ta uzdržavanje djeteta ja sam mu rekla sa cu ga morati sati na sud jer mu sin ne moze zivjeti od zraka. Od iduceg mjeseca je poceo placazi. Prvo 600 kn, pa 800 kn par mjesrci, onda 1000 kn par mjeseci i nakon toga punu alimentaciju od 1200 kn. Sin je od 28.06. prvi put na duze vrijeme kod oca i otac ga nagovara da ostane do 01.09. Bojim se da je procitao odavno Zakon i iskreno se bojim da ce i sina izmanipulurati. Zato me zanima da li to ja mogu bez sina poceti sama uz to sto je sin jako sramezljiv i mislim da se boji i oceve reakcije ako to on napravi. Ovako bi samo mogao bjesniti na mene, a sinu se ne bi isao osvecivati. Jer taj covjek iskljucivo samo sebe gleda. Nadam se da sam sad sve objasnila. Ako nisam pitajte. Hvala vam od ❤??
  4. Pravomocna presuda razvoda braka, te isplata alimentacije i vidjanje oca i djeteta su donesrni 2009-te godine h 09. mjesecu. On nije ispostovao dosta toga. Alimentaciju nije platio od 2013-te od kasa mi je Centar pkacso tri godine 600 kn (pola alimentacije). Kad mi je Centar ukinuo tih 600 kn ta uzdržavanje djeteta ja sam mu rekla sa cu ga morati sati na sud jer mu sin ne moze zivjeti od zraka. Od iduceg mjeseca je poceo placazi. Prvo 600 kn, pa 800 kn par mjesrci, onda 1000 kn par mjeseci i nakon toga punu alimentaciju od 1200 kn. Sin he id 28.06. prvi put na duze vrijeme kod oca i otac ga nsgovsda sa ostane do 01.09. Bojim se da je ptocitao odavno Zakon i iskreno se bojim da ce i sina iznmanipulurati. Zato me zanima sa li to ja mogu bez sina poceti sama uz to sto je sin jako sramezljiv i mislim da se boji i oceve reakcije ako to on napravi. Ovako bi samo mogao bjesniti na mene, a sinu se ne bi isao osvecivati. Jerctaj covjrk iskljucivo samo seve gleda. Nadam se da sam sad sve objasnila. Ako nisam pitajte. Hvala svima od ❤??
  5. Razumijem i hvala na odgovoru. Oprostite sto gnhavim, ali da li je nuzno da ga sin tuzi ili trazi da ga se ovrši temeljem ovršne isprave ili ipak mogu ja to zapoceti. Jos samo taj odgovor da budem sigurna i da ne krenem bez veze ako vise nemam na to pravo iako je sin tek navrsio 18 godiba u 04. mjesec. Jos jednom Vam od srca hvala! Lp ? ?
  6. Jos vas samo molim da mi kažete da li to mogu ja ili mora din koji je u 04. mjesdc tek navrsio 18 godina i malo se boji i jako je sramezljiv. Bilo bi mi draze kada bih ja to mogla, ako je naravno moguce. Hvala vam na odgovoru. ???
  7. Postovanje, molim vas da mi odgovorite na ovo pitanje. Bivši suprug mi nije plaćao alimentaciju od 10.2013 pa sve do 03.2107. Sin nam je 05.04.2018. navrsio 18 godina ali jos ide u srednju skolu. Otac nikako nije brinou o sinu, niti sudjelovao u kupovini odjece, obuce, kupnje skolskih knjiga, placanje izleta i ejskurzija. Znaci sve je palo na mene. Zanima me da li jos imam pravo tuziti ga i traziti da isplati unatrag sve ono za sto je zakinuo sina. Ja sam gladovala da bi sin imao i time ajo narusila zdravlje. Jos smo podstanari i nezapislena sam jer sam proglasena radno nespodobnom. Znaci, zivimo od ZMN plus doplatak sto iznosi sve skupa 1220 kn s cim je nemoguce zivjeti. Da li ga ja mogu dati na sud jer sam doslovno spala na prosjacki stap. Iz nohu bolest bokujem i od kronicne anemije i radi nje bih trebala redovito jedti sto u dosta slucajeva nije moguce. Moji roditelhi su iscrpili sve financijske resurse i nemaju mi s cim vise pomoci. Sin jd orvi put otisao na duze kod oca. Otisao je 28.06. i nada se ostativdo kraja ljeta. Inace ga otac jako slabo viđa, niti ga posječuhe sto bi trebai svaki drugi vikend jet oca nije briga. U godini bi sina vidio dva do tri puta po tri dana (vikend). Milim vas da mi odgovorite da li mogu pokrenuti parnicu? I sto se moze naoraviti te kom da se u Splitu obratim. Unaprijed zahvaljujem. Lijep pozdrav ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija