Jump to content

Juka12

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Juka12 objavio

  1. Pozdrav,10,11,12.8 sam planirao ići s par prijatelja u Budvu. Rezervirali smo smještaj i sve i sad smo došli do problema da je jednom prijatelju istekla osobna iskaznicu i sad ceka novu i ima onaj papir(i staru osobnu),može li tako proći preko granice? Hvala unaprijed
  2. zanima me jeli ovo dobro napisana žalba? i nju šaljem u PP PG gdje sam i dobio kaznu?
  3. @drot13 hvala puno na odgovoru, nema mi druge nego pisati žalbu i čekati što će odlučiti. Ne znam isplati li se pisati u žalbi ako je ikako moguće da u slučaju da mjera ostane stupi na snagu iza 11og mjeseca ili sudac s tim ionako nema veze nego kad dođe dođe?
  4. A jel postoji onda mogućnost da me zovu na sud i plaćam li ponovo sudske troškove? Nakon prigovora opet plaćam 2/3 kazne?
  5. Dana 22.6 imao sam prometnu nesreću u kojoj sam oštetio 2 automobila i napuhao 0.92 promila. Došla mi je kazna 2500kn i mjesec dana bez vozačke dozvole. Kaznu ne smatram previskom s obzirom na prekršaj i to da sam mladi vozač,ali mi je vozačka potrebna za faks i posao koji paralelno radim.. E sad zanima me isplati li mi se pisati prigovor da mi ne oduzmu vozačku dozvolu, posebno je ne želim izgubiti 10 i 11 mjesec kad mi počinje obiteljski sezonski posao.. Novčanu kaznu bi platio ali bi volio izbjeći oduzimanje dozvole ako je ikako moguće. Do sad nisam kažnjavan za alkohol ali imam nekoliko kazni za brzinu. Znači zanima me samo jel postoji uopće mogućnost da mi ostane vozačka ako se kajem u prigovoru i napišem da mi je potrebna zbog posla? Hvala unaprijed?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija