Jump to content

ZaratustrA

Korisnik
  • Broj objava

    20
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ma nikako nismo se vidjeli mjesecima niti smo se čuli na mobitel niti preko bilo kakve druge mreže.. ja sam stajao ispred dućana.. policija u civilu u autu ispred mene.. prijatelj je prolazio cestom kad sam ga vidio i mahao mu da mu se javim.. on je dosao do mene rukovali smo se i pricali pet minuta pri cemu mi je dao neke novce sto mi je duzan.. nakon toga su policajci izasli iz vozila i pretresli nas pri cemu su kod njega našli 5 ex.. a kod mene te novce 200 kn sto mi je dao i pitali njega jesan mu ja to dao a on je rekao nakon treceg puta da san mu dao.. odveli su nas na policiju mene skinuli do gola i vodili na pretres mog stana, pregledali mobitele i snimili sadrzaj sa njih.. i nikakavu drugu drogu kod mene niti dokaz nisu našli osim te sumnje na prodaju i izjave policajca da je vidio da nešto razmjenjujemo Znači nije mi jasno kako se može birati najgori mogući scenarij i to u nedostatku bilo kakvog drugog dokaza osim pukok nagađanja
  2. Da ali prijatelj je u prvom iskazu rekao da sam mu dao.. zašto se nije išlo na davanje 191 a ne preprodaju 190.. zašto je praksa da se digne optužnica za najgore moguće dijelo usprkos nedostatku bilo kakvih dokaza?
  3. Novosti: Dignuta je optuznica pod clanku 190, 2. Dodjeljen mi je odvjetnik po službenoj dužnosti Piše da je svjedok moj prijatelj priznao da je njegovo a ne moje.. taj iskaz se izuzima jer je iskaz policajca koji je navodno vidio razmjenu i rukovanje vjerodostojan svjedok a ne moj prijatelj. I što sada?
  4. Da, ali on se kune da je rekao da sam mu dao a ne prodao valjda zato nisu napisali iznos za koliko novaca. Mislim da su oni ovo sami dodatno nakitili u policiji. On nije pozvan na razgovor neznam zašto. Uglavnom to je vjerojatno priča policajca koji uokolo govori da je uhvatio dilera pa su prema njegovoj prijavi podigli optužnicu.
  5. Novosti: pozvan u razgovor u državnom odvjetništvu za kaznu po članku 190 stavka 2, prodao osobi X 2,3 grama exst u nakani zarade na razlici cijene. Šta da radim piše da nemoram ništa reći ovaj prijatelj X nije dobio poziv?
  6. Mislim da tu može ići dodatna kazna za dilanje kroz duže vremensko razdoblje tako sam čita u novinama za nekog šta je pao u Rijeci. Vidio sam kada sam se ja interesirao za svoj slučaj, nabroilo mu je da je zaradio 500 kn na jednom čovjeku tako da nije bitna zarada. Nisam siguran neka me moderatori isprave.
  7. Pa kad je već rekao da sam mu dao onda neka bude tako da mi pričuva, glavno je nać neku smislenu priču. Neznam šta da radim istražujem sve opcije jer ovaj moj pajdaš mi nije baš čist. Usosio me je da se izvuče a bojim se da će tako i nastavit.
  8. Da toga se i bojim ovome će zaprijetit da je mjenjanje iskaza krivično djelo i on će potvrdit istu priču, a ako nakon svega ispadnem kriv onda mi propada vjerojatno uvjetna jer nisam potvrdio njihovu priču. Može li se reći da je bilo moje i da sam mu dao da mi pričuva, kakva je za to kazna? Bojim se da ću istjerivanjem pravde dobiti nepravdu.
  9. Da ali sad mi nešto nije jasno. Ako ne vjeruju njemu a ni meni te vjeruju ovom policajcu koji već naokolo priča dilersku priču. Kakav je najvjerojatniji ishod?
  10. Da ali on je bio već dobrano pod utjecajem droge i pijan kad su nas priveli. Dali se može vadit na to?
  11. Da kad se već izvuka trebao bi i mene izvuć iz te priče. Znači sad na DO on kaže da je to njegovo i dobiva prekršajnu prijavu koju bi tako i tako dobio. ili mu je nešto gore?
  12. Da ali ja sam rekao da nije moje i vodio sam ih kući da im dokažem da nemam ništa ni da to nije moje. Ali ono što sam prešutio je razlog zašto je rekao da je to moje a to je taj što je on kod kuce imao 100% imao trave budući da je meni nekoliko dana prije dao za pušit. Nisu primjetili čak malu alu folijicu zamotene trave u ladici jer su tražili velike količine. Njemu nisu išli kući, tako da sam prešutio taj detalj jer i njima u policiji nije bilo jasno zašto je rekao za takvu malu količinu da sam mu ja dao. Kada je jednostavno mogao reć da je njegovo. Ja mu dao ili bilo njegovo za njega je isto vjerojatno?
  13. Da ali ovaj moj prijatelj kaže da se boji da će u zatvor ako promjeni priču. Znači ovaj policajac nemoze protiv nas dva sa svojom pričom ili može?
  14. Novosti: Dobio sam poziv za ispitivanje u DO slijedeci mjesec. Neki dan mi prijatelj totalno drugi nazva da je razgovara sa jednim poznanikom mladim policajcem. i da mu se ovaj hvalio da je tu ispred našeg dućana uhvatio dilera kako dila. naime kad mu je sve ispričao ovaj je skužio da je to priča o meni i nazvao me. Tako da mi je kaša već zakuhana. Iz nečije gluposti sam posta diler i praktički je svršena priča jer riječ policajca vrijedi više od civila ako se ne varam. Dakle šta da sad radim?
  15. A provat ću al on je mlađi 7 god i paranoičan je pa neznan oće ga uplašit opet tamo da nesmije mjenjat izjavu. Inače on je bio već pijan i nazujan ja sam tek izašao. I bio sam još normalan. Gdje će nas zvat na snimanje?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija