Jump to content

Iverica

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Iverica

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Ispricavam se, Ruby, zanemarite. Pitala sam za prijatelje a ljudi nemaju nista na papiru.
 2. Pozdrav, Molila bih pomoć ako je netko upućen. Dakle majstor je radio renovaciju kupaone i dobro zaribao stvar - susjedu ispod je mokar plafon itd. Nakon što je napravio "posao", zatvorio je svoju firmu pod čijim imenom je radio. Budući da moram popravljati štetu, zanima me ima li načina da ga prisilim da štetu i nadoknadi.
 3. Hvala na odgovorima Spitfire i Ruby! Znate li možda da li onda sklapam ugovor sa obrtom (pa navodim odgovornu osobu) ili?
 4. Poštovani, molim pomoć. Budući najmoprimac predlaže da napravimo ugovor između njega odn. njegovog obrta i mene kao fizičke osobe. Budući da nemam uopće ideju što bi to za mene značilo a želim izaći u susret, lijepo molim vaše saznanje. Prvo, nisam sigurna niti da li bi u tom slučaju druga strana bila on uz navođenje obrta ili samo obrt (i da li je obrt pravni subjekt ili fizički sa dodanim ovlastima. Plaćam li porez jednako kao da je s druge strane fiz. osoba,.. Zapravo sam apsolutno neupućena pa nisam sigurna što sve pitati. Hvala unaprijed na razumijevanju i uvidu.
 5. U procesu sam iznajmljivanja stana dvjema osobama pa nisam sigurna trebam li sklopiti ugovor samo s jednom curom ili s obje (jedan ugovor, kao najmoprimce navesti obje), obzirom da su studentice-cimerice. Rado bi da podijele obvezu, ali nisam ni sama pametna pa molim savjet.
×
×
 • Napravi novi...