Jump to content

neprilagodjen

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je neprilagodjen objavio

  1. Pozdrav, 31.03. mi.ističe ugovor u trenutnoj firmi, a kako sam našao drugi posao ne planiram potpisati novi ugovor. Firma mi još nije ponudila novi ugovor, direktor je rekao da će novi ugovor u ponedjeljak 29.03.

    Da li moram odrađivati otkazni rok iako mi je ugovor istekao ili od 01.04. mogu početi raditi u novoj firmi?

    LP

  2. Da, prijava je bila usmena.

    Hvala Vam na odgovoru.

    Imam jos jedno pitanje, nema veze sa ovom temom, ali da ne otvaram novu.

    Radimo sa električnim regalnim viličarima za kojima se hoda, a firma nam nije omogućila ništa od htz opreme. Radimo u običnim tenisicama. Što ako se nekome nešto dogodi? Da li su radnici krivi što nisu o svojem trošku nabavili htz opremu?

    I da napomenem da su oba viličara neispravna.

  3. Poštovani,

    radim u maloj privatnoj firmi u skladištu. U zadnjih 2 tjedna svi radnici u skladištu su izloženi vrijeđanju od strane voditelja skladišta. Psovanje majke, nazivanje raznoraznih pogrdnim nazivima (debili, idioti, nesposobne budale). Prijavljeno je direktoru firme, koji na to veli da nije istina i što se njega tiče to je riješeno. Što mi kao radnici možemo poduzeti u vezi toga?

    LP

  4. Pozdrav,

    radim u skladištu boja, lakova i alata. Temperatura u skladištu je između 4-6°C. Na molbu radnika rukovodećem kadru da se upali grijanje odgovor je da grijanje previše košta i da se bolje obučemo.

    Zapaljiva roba je u odvojenom dijelu skladišta i tamo nema grijalica (puhalica).

    Da li postoji zakon po kojem je određena minimalna temperatura na radnom mjestu? 

    LP

  5. prije 5 sati , Matrix je napisao:

    Kako je do ove situacije uopće došlo.

    Tako su pradjedovi to podijelili prije mnogo godina i bio je usmeni dogovor da imamo pravo na ulaz, ali taj ulaz nije upisan u katastar. 

  6. Postovani,

    imam problem sa susjedom. Usred njegovog dvorista imam 2 parcele do kojih nemam puta osim kroz njegovo dvoriste. Otkako je to dvoriste promijenilo vlasnika zabranjen mi je put do mojih parcela, a te parcele susjed normalno koristi kao svoje. Zanima me da li on ima pravo zabraniti jedini put do mojeg zemljista?

    Hvala

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija