Jump to content

Max disel

Korisnik
  • Broj objava

    29
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovana niste razumjeli moje pitanje. Mislio sam neki ugovor o djelu ili tako neki dal da tražim za potpis? Da se osiguram da će me platit u slučaju ds me ne ispalti, a ja mu radio da imam neki dokaz da sam radio i da ga mogu tuzit i da nebi bilo poslje kao gospodine vi ste radili na crno vas problem ne mozemo pomoc sami ste krivi.
  2. Nmg edit zaboravio reci da se jave porukom oni koji znaju da se dogovorimo sve ostalo Hvala
  3. Ma Nezz jel dobar podforum, al vrijedi pokusat. Ako ima neki Dipl ekonomist ili netko ko se razumije u akvizicije, dionice i slicno. Trebale bi mi instrukcije za predmet zvan financiranje posl komb. Profesorica ne smije davat instrukcije , a u 20’min kod nje se ne ispalti da objasni Zast je rezultat takav. Koga pitam s faksa kaže imas formule imam al ne razumijem ja to. To je isto ko da ja nekom kazem za Nezz za auto tako i tako se pali a on nema vozačku, msm samo primjer naveo
  4. Bio dns na jednom razgovoru i nešto smo pričali i poslodavac je rekao da mozemo bez prijave, pa tek na mj dana da vidim kak bi isao posao jel to je to ili nije . Da nebi poslje bilo zasto ste tu radili 2 dana tu 3 dana tu mj dana sto nevalja s vama gospodine i kako ds ja znam da nećete otic nakon 2 dana? Pa me interesira jel ima neki ugovor koji bi mogao potpisat a da radim, a da sam siguran da će me isplatit. Da nebi radio besplatno ?
  5. Suglasnost za skidanje 167 kn s plaće za mjesec kolovoz. Da se na taj način naplate zato jer su mi platili liječnički i sanitarnu i higijenski minimu, pa ako ocu sanitarnu da moram platiti 167 kn , al da se ne natežemo ovako , da je kao njima jednostavnije kod isplate plaće isplatit 167 kn manje i njihov trošak je onda namiren. Post je meni ugovor istekao
  6. Zanima me kome se obratit da postavi ogledala. Posto je neki “pametnjaković” postavio ogledalo tamo da ovi koji svake prijestupne izlaze imaju ogledalo, a ulica iz koje svakih 5 min neko izlazi nema ogledalo, a slaba preglednost. Ogledalo bi trebalo biti okrenuti da ovi koji idu iz ove ulice di piše Mile cipra i tj iz ove ulice koja je zadnja na slici da vide ovu desnu ulicu. Oni su postavili da vide ovi iz ulice na 2. Slici , a iz te ulice svake prijestupne izlaze ljudi ako i tolko
  7. Pa Nezz , al posto je plaćao on sada ako ocu sanitarnu kaže da moram platit 167 kn i potpisat
  8. Kod starog poslodavca je PK E sada jel to njemu treba sve dok ne isplate plaće ili?
  9. 2 su različita posla. Ovaj prvi di je osposobljavanje je neko odvjetničko drustvo vođenje spisa . Ovaj drugi je skladište neko , pa mi nije jasno za skladište jel misle 5 g općenito ili na sličnim poslovima?
  10. Posto je poslodovac meni platio sanitarnu , ali je isteko ugovor i tako presto moj radni odnos . Jel mi on obvezan Vratit sanitarnu ili moze zadržati?
  11. Uglavnom zanima me jel može men poslodavac y prijaviti ,ako me x nije odjavio. Točnije za X sam radio od 4.8-28.8.2018. 31.8 je istekao ugovor iz nepoznatih razloga nisu ga produžili iako sam ja pitao razlog pričaju markove konake i meni se čini da ne znaju ni sami razlog ili ne žele reći, ali dobro što sad da se radi. Bio danas u firmi vratio im ključ od ormara jer su rekli da to vratim i tjt i pitao sam za papire rekli su da ću ih dobit kada prođe odjava sa Mirovinskog i Hzzo i da bi moglo možda biiti ovaj tjedan.Sada sam počeo skupljat papire za poslodavca y i on je reko da bi htio papire do četvtrka jer u petak ak ide prijava taman vikend pa ide to teže. Za prijavu je naveo neke papire. A PK i ovo ostalo što je kod starog poslodavca je naveo kao dokumente koji se šalju njemu u ured.
  12. Ja bi se samo nadovezao da ne otvaram posebnu temu, ako mi neko može reći od kolko sati do kolko se računa noćni rad.
  13. Nisam znao kako bi nazvao temu. Pošto na svakom razgovoru kad dođem poslodovac odma da popis papira za prijavu i sad neki kažu da je ugovor na neodređeno neki da je probni rok. E sada problem probnog roka je što prijavi tipa na mj dana i recimo nije zadovoljan kao što je bio slučaj u zadnjoj firmi. I sada meni tamo na Mirovnskom će pisat radio u firmi ovoj 2 mj u ovoj 2 mj u ovoj 1 mj u ovoj 1 mj i bojim se da bi to mogao kasnije predstavit problem kod stalnog zapošljavanja. Jer ako vide puno promjene radnih mjesta pitat će gospodine oprostite, a zašto ste tu radili mj dana, a tu 2 mj? Pa ću ja reći zamjena, probni rok, pa će ovaj čudno gledat toga se bojim. Jer realno kako ja mogu znati jel taj posao za mene ako ne probam? Kada pitam poslodavca jel može bez prijave 2 dana čisto da vidim svi kažu ne može bez prijave ništa, ne smijem vas držat u firmi, ako ne želite radit recite odma da ne gubimo vrijeme. Pitanje kontkretno jel moguće probni rok bez prijave odradit ono tipa 1,2 dana i onda da vidim jel je to ili nije i isplati mi samo satnicu od 2 dana i svako svojim putem.Govorim sada npr ja mogu biti super u građevini,a neko može doći i vidit da nije to to, da mu se ne sviđa. Primjer poslodavac prijavi i mene i njega i sad će njemu pisat radio 2 dana tamo i svi će ga pitat zašto kratko tako ili obratno. Jer sam i ja imao situaciju prošli mj neko skladište bilo pol stvari prešućeno dođem na posao vidim da nije radna atmostfera okej svi živčani + hladno i morao jednostavno dati otkaz nakon 2 dana rada iako me poslodovac prijavo.
  14. Kako mislite povuci sredstva . Ma čudan je oglas posto mi se čini da je skladište pa je nešto obično pakiranje robe 5G iskustva to mi cudno sve
  15. Ovako dns situacija koja me buni. Vozim preko onog velikog rotora preko kojeg se treba proc ako želite u centar iz savskog Gaja . E sada radi se o tome da sam ja bio u krajnjoj desnoj traci i vozio tako , a dolazi je auto iz ne znam koje trake lijeve ili srednje nisam siguran, ugl izlazio je iz rotora, a ja sam bio u poziciji da mu bas nisam mogao stat te sam ja proso, po desnoj traci on je izašao. Sada me brine posto su kamere na tom rotoru jel moze doci kakva kazna za oduzimanje prednosti? Iako sam ja bio u takvom položaju da nisam uspio navrijeme viditi auto posto je bio u mrtvom kutu.on je cekao da ja prođem i prosao. Ili su kamere na rotoru namijenjene samo za kontrolu gustoće i koriste se u slučaju ako dođe do prometne da se lakse utvrdi ko je kriv?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija