Jump to content

LeoPrivet

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je LeoPrivet objavio

  1. Radio sam za firmu kojoj je sjedište u Zagrebu. Sva komunikacija je išla preko e-mail. Radni odnos je završen u kratkom roku 25og u mjesecu. Plaća mi je došla oko 25% manja od mog izračuna. Platnu listu nikad nisam vidio. Jel se tu radi o osobnom odbitku iako me nikad nitko nije pitao želim li da mi se iznos osobnog odbitka skine s plaće. Naravno, kako sam sad nezaposlene to bi odbio. Koje korake ja konkretno mogu poduzeti u ovom slučaju?
  2. Pozdrav, Poslodavac mi je obećao isplatiti neiskorišteni godišnji odmor no isplaćena mi je samo plaća. Na mailove i pozive ne odgovaraju. Koji su sljedeći koraci koje mogu poduzeti i s kojom osnovnom?
  3. Upravo je ovaj problem kljucan za moju odluku.
  4. Prilikom potpisivanja ugovora o radu potpisao sam medu ostalim i to da sam poslodavcu duzan nadoknaditi troskove edukacije u visini od skoro jedne mjesecne place (do 4000.00kn ali nije fiksno) za slucaj da dam otkaz u roku kracem od 6 mjeseci koliko traje ugovor koji se smatra probnim radom. Prva placa koja je isplacena je bila umanjena za 30% radi troskova edukacije koja je trajala prva dva tjedna rada uz obasnjenje da jos uvijek ne radim vec da se ucim poslu, unatoc tome sto su dva tjedna bila edukacija a dva tjedna u potpunosti samostalan rad. Koliko to pravno drzi vodu i kolike su sanse da te penale zapravo ne moram platiti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija